Seçtiğiniz kargo hızına göre 50-125 sterlin arası kargo tutar. En erken seçenekte 1 hafta (en geç 1 ay) civarı elinizde olur. Gümrükte muhtemelen incelemeye girer ancak gümrük ödemeden alabilirsiniz.
Elden, artı tahsilatlı satış. Bu gibi fiyatlara özellikle Amerika içi "pick up only" şeklinde satışlar oldukça fazla ve sadece elden ya da o bölgeye / eyalete endeksli satışlar halinde olur.
tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.. sizden anladığım kadarıyla amerika deniliyor.. oysa ben bisikleti ingiltere de sanmıştım.. bir de elden diyorsunuz ki.. bu zor tanıdığım yok.. yine de arkadaşlara teşekkür ederim.. ama raleigh'in peşini bırakmayacağım.. pedalınız bol olsun.. selamlar..
Amerika değil İngiltere. Yani doğru sanmışsın. United Kingdom(Birleşik Krallık), West Bromwich. Teslimat konusu elden orasında sıkıntı yok...
Bu arada 1 Sterlin 3,58TL.
evet arkadaşlar doğru sanmışım.. bisiklet satılmadıysa kessssin ingilterede 60 değil bence 600 sterlin de eder bu raleigh keşke ülkemizde olsaydı.. hayırlısı artık dedim ya kurtulamaz elbet bir gün buluşacağız raleigh'imle..