Scudo Sports

Bu pazar büyükada'yı paket yapıyoruz :)

Sevgili serap ben oradaydım.
ilk önce uzaktan kestim kestim kudret abiyi görünce tamadır dedim bunlar bizim grup
sırf sizin için geldim bunu bilin
vapurda lise arkadaşlarımla karşılatım heybrlide ineceklerdi ve doğum günü partisi yapacaklardı beni ve dostumunda davet ettiler hayır dedim gitmem gereken yer heybeli değil.
Daha önce büyükadaya gelmiştim 1 ay öncemi ne artık yollarını iyice ezberledim :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Scudo
sevgılı arkadaslar teknolojı ozurlu bır arkadasınız olarak ozur dılıyorum :D sıkıstırma rapıd işlerı tam bır fiyasko benım :D cıldırdım kan ter ıcınde kaldım hata verıp duruyor sureklı.. muratcdk@hotmail.cm facebook dan eklersenız oraya attım bendekı fotoları dıger fotografları turker abı halledıyor hatta etmıstır bıle gelır yakın zamanda..

• Beğen
Tepkiler: dogan58
@pınar kacakkiz

bizim girdigimiz yerde hıcbısey yoktu.. tertemızdı.. kolıbasılı fılanda gormedık bız :D

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
@Kudret Kurtcebe

deniz yeter abi triathlon turuna dönmüş :)

@muratcodek

sizin adınıza çok sevindim murat
biz dönüş vapuruun kaçırdık bu ara gıcık oldum :)

@enver avcı

paket yapıp ha :) :)
bu arada değişik bir bisiklet vardı selesi ve direksiyon bölümü çooook uzun olan o kimindi

@pınar kacakkiz

türker abının bısıkletı.. bende cok sevdım kendısını en yakın zamanda bır tane almalıyım ondan :))

• Beğen
@muratcodek

dolaşırken bir tane daha gördüm ondan çok hoşuma gitti denge nu bisikletlere göre zor sağlanır gibime geliyor

• Beğen
Arkadaşlar rar olarak orijinal haliyle resimler ve videolar adreslerinize gönderilmiştir sıkıntı yaşayan bana ulaşşın saygılarımla..

@TÜRKER ÜNAL

denge kolay mı bu bisiklette ay keşke sağlığım yerinde olsaydıda bir binseydim merak ettim çok

• Beğen
Tepkiler: dogan58
Bu tur unutulur cinsten değil . Kudret abinin Aya yorgi`yi 2 kez pedallaması. Barışın Kahkahaları.Adanın acemi faytoncuları. Türker abinin boynu bükük pedallısı :))... Böyle bir turu düzenlemesinden dolayıda enver abiye ayrı ayrı teşekkürler :)

şştt!!! Yusuf Kudret abiden bahsetme.Zaten orda yerin dibine girdik.:)

• Beğen
Tepkiler: yusuf dilki
Bimiyorum ben artık.Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler :D Hem bendeki kralık bisikletti yani benim sorunum bisikletten kaynaklı yoksaaa, bende Kudret abiye eşlik ederdim :)))

Geri