Scudo Sports

Bu pazar büyükada'yı paket yapıyoruz :)

enver dostum sağol adayı paketleyelim dedik emme az kalsın ada halkı bizi paketliyordu bütün istanbul ordaydı mübarek bu arada dışardan misafirler çoktu arap dostlarımızda vardı bu turun güzel tarafı önceden kestiremediğimiz işler başımıza geldi açıkçası yemeklikleri aldıktan sonra hedef belliydi piknik yapacaktık neyse aya yorgiye gelmeden piknik yaptık bu arada manitu bizi ödüllendirdi güneş kayboldu bu bizim şansımız oldu
yemekler yendi hade yedik aya yorgi tarafına
oya sunuldu çıkalım çıkmayalım çoğunluk çıkalım dedi ve çıktık
aya yorgiyede çıktık ve sonunda denize girmek için planlar yaptık sakin bir yer biliyordum emme o yer çoktan kapatılmıştı
neyse bir plaj girişine rasladık sorduk ve sonunda eski kullanılmayan bir evden ver yansın daldık ha bu arada daha önce keşif yaptığım yerden elim boş döndüm ama bu sefer doğru yolda idik treking e soyunduk sarmaşıkların arasından ver elini deniz ben gene keşife daldım dostlar bekledi sonunda bir yer buldum fakat orası çok dikti aşağı denize inemedik derken bir keşif daha yaptım ve sonunda sakin sessiz bir koya indik kimsecikler yok ben elbiselerle bir güzel yattım suya oh be dünya varmış
neyse dostlar su gerçekten harika idi bu yerin adı duba koyu bundan sonra gidersek erkenden o dubanın olduğu koya gideriz orda mangal olur
dönüş farklı yerden çıktık bir baktıkki daha kestirme yola çıktık ve o sapan biçimindeki ağacın ordan duba koya inerek bir daha siftah yapabiliriz dedik
valla dostlar deniz çok güzeldi tadı damağımda kaldı onca kalabalığa ada deydi bir de o koyda mangal yapılırsa yemede yanında yat derim

Scudo
arkadaşlar resim çeken arkadaşlar türker ile temasa geçip ona yollarsa sevinirim.türker hepsini rapidshare yapıp link yollayacak bende gezi tur resimlerine ekleyeceğim.lütfen herkes ayrı ayrı yollayıp bölük pörçük konu yaratmasın.hepinizin ayaklarına sağlık.deniz gerçekten de mükemmeldi.gelirken çocuğun biri levent'de abi seni köpekler mi parçaladı demezmi.üst baş rezil tabi kayalar yüzünden.üstümde bir delik.ben de olsam aynı şeyi sorardım.velet haklı.isteyenler faceden eklesin beni.turlar hakkında bilgileri paylaşırız.numaralarınızıda yollamayı unutmayın dostlar.görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Birhan ALTUNAY
En keyifli turlarımdan biriydi. Hele o deniz her şeyin bittiği andı benim için, OOHHHH DÜNYA VARMIŞ
Katılan ve organizasyonu yapan herkese teşekkürler. (Ramazandandan sonra)Bir sonraki turda buluşmak üzere. Gerçi ramazanda gece turları yapabiliriz.
Fotoları bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
eveeeettt :D hernekadar basit sıradan bır ada turu olacak dıye beklesemde o esrarengız pireli :D evın ordan ınısımız koyu bulana kadar agaclara işaret koymamız bu dönüş yolu ıcındı ama bambaska bıyerden cıktık :D su kayalar ver yosunlara ragmen mukemmeldii.. padli taytla denıze gırmek paha bıcılemez :D resımlerı turker abıye atıyorum rapıd le oda toptan yayınlayacak... katılan herkese cok tesekkurler aynı yere daha organıze bı sekılde yıne gıderız herkes terlıkle gelsın :D kudret abının dedıgı gıbı mangal vs süper olur orda.. saygılar

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Serap Erdogan

pınar dostumuz sağolsun geldi ama bisikletsiz geldi bir arkadaşı ile
gerçekten kötü yanmış bisiklete binemezdi ama bu demek değildirki gelmeyecek bir dahaki sefere tur gene düzenleyecek eminim ve özellikle ben ondan avcılardaki bayanları örgütlemesini istedim

Benim resimler ve videolar hazır Murat bana kalanları atsın dağıtacagım bu arada beni ekleyinki kime göndereceğimi bileyim ey doslar. Bu arada süper geçti hakikaten gelmeyenler için üzüldüm..

• Beğen
bugun bisikletimle sahilden dönerken şans eseri sizin ada gezisinden dönen gruptan 2 arkadaşla karşılaştım gezi vs. burdan haberleşeceğimi söylediler ve ufak bi muhabbetimiz geçti yol üzerinde. biliyordum aslında ama ne zamandır üye olmaya üşeniyordum buraya.. onların sayesinde üye oldum :=) bakalım önümüzdeki gezide görüşmek üzere ins. muhabbetimiz kısaydı ama kıskanmamak elde değil :=)

kıskançlıktan çatlayacağım:) merakla bekliyorum fotoğrafları neden istanbulda değildim yahu :) kudret abinin karbonun batma deneyini ben niye göremedim :) çok güzel bir tur olmuşa benziyor. ilk tur böyle olursa diğerleri kimbilir ne kadar güzel olur

@Kudret Kurtcebe

Tamam abi adresim allta

@ali cihan çelebioğlu

hoşgeldın aramıza kardesım :) takıp et bız buralardayız ;) yıne olur mutlaka hadı hoscakal :)

@Birhan ALTUNAY

pınarı paket yapıp evine yolladık :D bi dahakine de bakıcaz turumuza gelecekmi yoksa yan mı çizecek. zaten işin aslı pınar yada başka bir bayan olsaydı denize inmemiz mümkün olmayacaktı. :p :p

• Beğen
@enver avcı

Dediğin gibi, işte ozaman deniz hayal olurdu bizim için. (en azından bu kadar güzelini bulamazdı)

@FURKAN YAVUZ

furkan dostum o avatardaki resim ömerli barajındaki deney idi adada deney yapmadık yalnız ben elbiselerle iyi battım suya

:D :D :D

@enver avcı

dostum enver eski kapı girişini kapatmışlar tabi yeni keşif yapmak gerekiyordu ama sıkıntılara değdi

:in: :in:

Geri