Scudo Sports

Bu pazar büyükada'yı paket yapıyoruz :)

Scudo
@yusuf dilki

evet arkadaşlarda uygun görürse 12:30 yapalım
vapuru geçiken olur bişey olur 12:30 uygun gibi geliyor bana

Enver bey Avrupa yakasından gellenlerle iskelede toplanıp hep birlikte gelmeyi düşünüyordu.Diğer bölgelerden gelen arkadaşlarda Pınar´ın dediği saatte 12:30´da adalar iskelesinin orada toplanabilirler.Ama her ihtimale karşı geziye gelen arkadaşların Enver beyin telefonunu almasındada fayda var.Bir aksilik çıktıgında haber verme olanakları olabilir.

herhangi bir aksilik olmadığı takdirde pazar günü sizleyim bu iki olucak inş :) fakat saat kaçta ve nerde net olarak açıklarsan enver abi çok iyi olur görünüşe göre biraz karışmışa benziyor..

arkadaşlar beşiktaşda toplanma saatimiz 08:30.08:45 de motor ile üsküdara geçicez.motor ortalama 15-20 dakikada geçiyor.üsküdarda melih bizi karşılayacak ve bostancıya hareket edeceğiz.bostancı ido önünde toplanma saati 10:30 ... bostancıda da 15 dakika gelen olursa diye bekledikten sonra isteğe göre ya motor ile yada saat 11:00 deki vapur ile adaya geçeriz.vapur saat 11:45 de büyükadaya varıyor.bu sebeple ben motoru tercih ediyorum.hem direk adaya geçiyor hemde 30 dakika falan sürüyor.yani vapura binsek bile en geç saat 11:45 de adaya varacağımıza göre 12:30 da adada buluşmamızın anlamı yok bence,zaten bostancı ve beşiktaşda 15'er dakika bekleyeceğiz.ben şahsen çoğunluk oradayken 2 kişi için yarım saat iskelede beklemek istemiyorum.biz adada toplanma saatini 12:00 yapalım.işin aslı geç gelme olasılığı olan 2 yada 3 kişi için 20 kişiyi bekletmek haksızlık olur bence.bu tur 1 hafta önce yapıldı ve herkes kendini bu şekilde ayarlasın lütfen.evden çıkış saatlerinizi oturduğunuz yerin trafik durumunu göz önüne alarak ayarlayın.geç kalan olursa telefonlarım mevcut.arayarak yerimizi öğrenir adada bize katılırlar.

• Beğen
Tepkiler: yusuf dilki
@Serap Erdogan

kalan sağlar bizimdir :D

enver avcı
kudret kurtcebe (onursal katılımcı)
KACAKKİZ(yeni organizatörümüz) ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
RAHMAN S
SİNAN BEY
yusuf dilki
ÖMER DOĞAN
fatih yıldız (face'den)
melih dinç(büyük ihtimal) (face'den)
vural azaklı
türker ünal(büyük ihtimal) (face'den)
no_education(istanbulda olursa geliyor)
ayhan yıldız
birhan altunay (istanbulda olursa geliyor)
sencer erkurt (mesaisi olmazsa bizimle)
serhat ankaralı (face'den)
murat cançelik
nebi ceylan (face'den)
halil ibrahim derebaşı (face'den)
özberk şahin
mustafa yetiş (büyük ihtimal) (face'den)
zekeriya gecenoğlu (büyük ihtimal) (face'den)
sedat incekara (büyük ihtimal) (face'den)
tayfun kara

hadi europa........ )

+ murat çödek :)

Şu an için benim de gelmeme bi mani görünmüyor. Büyük ihtimal istanbulda olacam o tarihte:)

@muratcodek

enver avcı
kudret kurtcebe (onursal katılımcı)
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
RAHMAN S
SİNAN BEY
yusuf dilki
ÖMER DOĞAN
fatih yıldız (face'den)
vural azaklı
no_education
ayhan yıldız
murat cançelik
nebi ceylan (face'den)
özberk şahin
tayfun kara
murat codek

hadi europa........ )

celali'den saygılar......

http://tecrubem.net/wp-content/uploads/2009/06/bostanci-adalar-hafta-sonu.jpghttp://tecrubem.net/wp-content/uploads/2009/06/adalar-bostanci-hafta-sonu.jpg

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/sunny.gifPazar
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar Kuzey 10 KM/S . Sıcaklık endeksi: 33 °C .

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_sunny.gifPazar Gecesi
Açık. Düşük: 23 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S .

@enver avcı

12:30 gecikenler için kalan bir iki kişi için bile önemli değil mi
peki o kalanlar napıcak bütün gün adada 12:30 en uygun saat

ümraniye dudullu istikametinden gelen varmı .

enver üstad
kötü haber ablam silivrideki evinde rahatsızlanmış önemli bir durumu yokmuş bizde aile bağları oldukça kuvvetlidir bu hafta sonu çok istememe rağmen gelemiyeceğim yarın sabahtan silivriye geçerek ablamda kalacağım pazar akşamı döneceğim benim içinde adada pedallayın başka bir organizasyonunda beraber olacağız mesela belgrad gibi garipçe gibi ramazan sonrası başlarsın artık organizasyonlara dört gözle bekliyorum dostum
şimdilik beni affet

@pınar kacakkiz

öteki arkadaşları 2 kişi için bekletmek dahamı önemsiz.arkadaşlar tur bazı kurallar çerçevesinde yapılır.herkes dostumuz fakat herkes sorumluluk gösterip zamanında gelmeli.geç kalan arkadaşları beklemek yerine haber verdiklerinde iskeleden alırız.bizde o arada nerede oturup yemek yiyip sohbet edeceğimize karar veririz.ben ne yazıkki 10 dakika sonra oradayım deyip de 45 dakika sonra geleni,hatta 30 dakika bekletip ben galiba gelemeyeceğim diyen dostları gördüm.bu sebeple herkesin zamanında orada olması verilen önem açısından önemli.bu konuda anlayışlı olun lütfen.ben daha önce yaptığım turları bilen ve bu sebeple benden desteklerini eksik etmeyen arkadaşlarım ile saat 12:00'ye kadar gelenleri alarak adaya tırmanacağız.gecikenleride başının çaresine bak demeyeceğiz elbette.geri dönüp alırız iskeleden.ama geç kalan arkadaşların ceremesini diğer arkadaşların iskelede bekleyerek çekmesine de izin veremem.anlayanlara teşekkür ederim.anlayış göstermeyenlerede saygımız var tabi.

@Kudret Kurtcebe

ne demek abi.sağlık daha önemli elbette.aynı şey önceki hafta benim başıma geldi biliyorsun.sudüşene gelemedim oğlum ateşlendiği için.ablana acil şifalar dilerim.görüşürüz...

enver avcı
kudret kurtcebe (ablasının sağlık problemi sebebi ile gelemiyor.geçmiş olsun)
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
RAHMAN S
SİNAN BEY
yusuf dilki
ÖMER DOĞAN
fatih yıldız (face'den)
vural azaklı
no_education
ayhan yıldız
murat cançelik
nebi ceylan (face'den)
özberk şahin
tayfun kara
murat codek

hadi europa........ )

Arkadaşlar kolibasili yüzünden Ada plajlarında yüzme yasaklandı bilginiz olsun.

Geri