Scudo Sports

Bu parçanın adı nedir?

@leyla_p rica ederim,hayırlı geceler dilerim.

Scudo
Parçanın türkçe ismini bilmiyorum ama ingilizce ismi "SPD Cleat Plate", SPD Kal plakası olarak çevrilir heralde. Yedek parça olarak satışı da var. Ama türkiyede isteyen bir shimano satıcısı oldu mu bu güne kadar bilmiyorum, yarın sistemden bakar kesin cevap veririm. Türkiye sisteminde varsa getirtilir.

Varmış, buyrunuz;
(link)

@leyla_p Bu parça ayakkabı ile birlikte veriliyor. kaybolmaması için bazı yerler ayakkabının içinden alıp saklıyor, satınca eğer unutmazlarsa çıkarıp veriyor. ayakkabı aldığınız yer ile iletişime geçmekte fayda var.

@Ali Ağun bu isimle hiçbir yere sorabileceğimi sanmıyorum :) teşekkürler :)

@ibrahim akartua komple set satılıyor verdiğiniz linke baktım da. Elimde diğer parçalar var, tekrar almak istemiyorum mecbur kalmadığım müddet.

@İbrahim A. kimi arkadaşlar ayakkabıyla veriliyor, kimileri kallerin içinden çıkıyor diyor, bir türlü emin olamadım ama her ikisini aldığım yerle de iletişime geçip sonucu da buradan yazacağım.

Herkese teşekkürler.

@leyla_p SPD pedalları aldığınız yer size eksik ürün vermiş. O firmayla görüşüp durumu anlatın. Verme mecburiyetleri var.

@leyla_p pedallar ile veriliyor o parçalar. ayakkabı ile verilmez. verilseydi benim shimano ayakkabıyı alırken verirlerdi.
o parçanın adı da " kal " pedal dan çıkmadı ise söylenildiği gibi firma ile görüşün. yada yeni alacaksınız malesef takım olarak.
yada facebook sayfasından tek satan bulabilirsin belki.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sağ altta ki parça ayakkabı içinde olması gerekiyor. Pedal ile birlikte gelen parçalar diğerleri. Ayakkabıyı aldığınız mağazaya durumu belirtin, büyük olasılıkla içinden düşmüş ya da çıkartılmış olabilir.

Sağ alttaki parça ayakkabı içerisinden çıkıyor, hatta bir sticker ile beraber. Önce parçayı ayakkabı tabanını kaldırıp yerleştiriyor, daha sonra üzerine stickeri kapatıp tabanı yerleştiriyor ve kali monte ediyorsunuz. Bizzat 4 ya da 5 tane monte etmişliğim var.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@leyla_p Özür dileyerek düzeltiyorum. SPD ayakkabı ile birlikte veriliyormuş. Ayakkabıyı aldığınız yerle görüşün.

Biraz önce Decathlon'u aradım(ayakkabıyı ordan almıştım) ve bazı ayakkabı modellerinden ilgili parçanın çıktığını ama benim aldığım modelde bulunmadığını, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Daha sonra pedalı aldığım Şen Bisiklet'ten Bülent Beyle görüştüm ve o parçayı benim için ayarlayabileceğini söyledi hiç itirazsız sağolsun.

Sonuç olarak ayakkabıları ve pedalı alırken o parçaya dikkat edin arkadaşlar :):)

Bülent iyidir. Sağolsun bana da 10'lu ruble takabilmek için gereken spaceri ücretsiz vermişti.

Geri