Geçenlerde jant lastik ilanı koydum farklı bir platforma. 300 yazdım, 250 teklif ettiler yok dedim çünkü bıktım ölücülerden.
10 dakika sonra birisi daha yazdı 250 olmaz mı diye? 10 dakika önce vermedim o fiyata dedim, abi öğrenciyim sevgilime hediye alıcam deyince eh dedim tamam.
Kargo en az 50 tutar dedim tamam dedi. 10 dakika sonra mesaj attı otobüse versen dedi onada tamam dedim.
Birgün sonra gönderecektim gece hanım ve çocuk hastalandı hastanede yattık ilgilenemedim, hafta sonuna denk geldi iş yerini taşıdık yine haftasonuda gönderemedim (buralar benim hatam kabul ama kaç kez özür diledim)derken arkadaşa dedimki iş yerini taşıdık hem terminale uzaklaştık hemde taşıma yerleşme derken vaktim yok kargoya vereyim istersen dedim, bana ücretin yarısını sen çekeceksin o zaman dedi yok çekmem dedim yine ben öğrenciyim muhabbeti.
Bu arada taşınırken jantlar zarar görmesin diye eve götürmüştüm.
Tamam dedim senin için 60 km yol yapıp otobüse vericem dedim tamam abi dedi ve bana dediki "Sen otobüse vermeden önce haber verirsim bana jantın fotoğrafını,otobüsün önden fotoğrafını,soforun numarasını verdiğin an paran cebinde"
O benim yardım etmek istediğim öğrenci kardeş 40 yıllık esnafa bağladı, foto gönderdiğim dakka param cebimdeymiş. Ulan 250 lira göndericen bu neyin artisliği. Ben dedim otobüsü mü bekliycem? İstersen bir firma kargo gibi çalışıyor onların ofisine bırakırım. Beni anlayışsız olmaklada suçlayıncada sana satmıyorum dedim gitti. Max. 150 km kullanılmış en ufak çiziksiz R500 jant takımı ve lastiklerüni 250 liraya alıyor ban aga kesiliyor.