Scudo Sports

Bu ölücülere verdiğiniz en iyi cevap nedir?

Scudo
Bana dün bisikletim karşılığında fotoğraf makinası objektifi teklif edildi üzerine de 600 tl verecekmiş. Fotoğraf makinam Yok objektifi ne yapayım diye sordum korka korka. Fotoğraf makinası satarız diyor. Adam aşmış artik.

59000TL' ye pazarlıksız diyerek ilana koyduğum araca 54000TL fiyat veren bir dayı vardı. Lpg taktıracağım uzaktan geleceğim araç bana 60a gelecek yazmış. Ben de karşılık olarak ne samimiyetimiz var da üstünü sen tamamla diyorsunuz dedim. Sonrasında hiç cevap atmadı. Gerçi pazarlık payı ve hep çok kazanma isteği bizim memlekette yaygın olduğu için normal bu ölücüler. Zarf atarsın yerse diyor adamlar.

Ben ok kib diyorum

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@mariokaldato Abi senden daha yaratıcı bir cevap beklerdim.:)

Geçenlerde jant lastik ilanı koydum farklı bir platforma. 300 yazdım, 250 teklif ettiler yok dedim çünkü bıktım ölücülerden.
10 dakika sonra birisi daha yazdı 250 olmaz mı diye? 10 dakika önce vermedim o fiyata dedim, abi öğrenciyim sevgilime hediye alıcam deyince eh dedim tamam.
Kargo en az 50 tutar dedim tamam dedi. 10 dakika sonra mesaj attı otobüse versen dedi onada tamam dedim.
Birgün sonra gönderecektim gece hanım ve çocuk hastalandı hastanede yattık ilgilenemedim, hafta sonuna denk geldi iş yerini taşıdık yine haftasonuda gönderemedim (buralar benim hatam kabul ama kaç kez özür diledim)derken arkadaşa dedimki iş yerini taşıdık hem terminale uzaklaştık hemde taşıma yerleşme derken vaktim yok kargoya vereyim istersen dedim, bana ücretin yarısını sen çekeceksin o zaman dedi yok çekmem dedim yine ben öğrenciyim muhabbeti.
Bu arada taşınırken jantlar zarar görmesin diye eve götürmüştüm.
Tamam dedim senin için 60 km yol yapıp otobüse vericem dedim tamam abi dedi ve bana dediki "Sen otobüse vermeden önce haber verirsim bana jantın fotoğrafını,otobüsün önden fotoğrafını,soforun numarasını verdiğin an paran cebinde"
O benim yardım etmek istediğim öğrenci kardeş 40 yıllık esnafa bağladı, foto gönderdiğim dakka param cebimdeymiş. Ulan 250 lira göndericen bu neyin artisliği. Ben dedim otobüsü mü bekliycem? İstersen bir firma kargo gibi çalışıyor onların ofisine bırakırım. Beni anlayışsız olmaklada suçlayıncada sana satmıyorum dedim gitti. Max. 150 km kullanılmış en ufak çiziksiz R500 jant takımı ve lastiklerüni 250 liraya alıyor ban aga kesiliyor.

@mariokaldato Biran korkmadım değil :D

Abi ben ilk bisikletimi antepten bir kardeşime sattım. Telefonda dedimki gönderemem kargoyla ben sana sıfır gibi bisiklet satıcam kargoda çizilse sen belki benden şüpheleceneksin. Zar zor ikna ettim çıktı yola geldi yemeğimizi yedik çayımızı içtik, sırf bisiklet gönderecekken ne kadar aksesuar var yanında verdim çünkü çok güzel bir insandı onu gördüm sağolsun sonrasında güzel bir baklava paketiyle karşılaştım. 2. Bisikletimi ıspartadan bir abime gönderdim onu ikna edemedim gelmeye ama eninde sonunda görüşeceğiz kendisiyle. O da arada hediyeleriyle evin içini gül kokusuna boğuyor :D

Şimdi para kazanmak mı güzel olan yoksa dost kazanmak mı?

Ne yazıkki bu güne kadar ölücü
@mehmet.ali

memetalibey banada bay pierre yi uygun fiyata yaparsanız bende size kayseriden pastırma gönderirim. Ömrü hayatınızda yememişsinizdir nerden bilecekseniz pastırmayı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
letgo'da çok oluyor ya. Çok komik rakamlar teklif edilince ana-avrat dümdüz gidip engelliyorum ben.

• Beğen
letgo da ürün satılmaz. çoluk çocuk elinde telefonla vakit geçiriyor. sahibinden üzerinden yapılan alışverişelerin de suyu çıktı ama en azından belli bir kısıtlaması var.

ben de çok güzel insanlarla tanıştım. araba alırken adam benim kredi işimi çözmüştü. bayağı nüfuslu bir abiydi.

bi de bisiklet için kalkıp izmire gittim herif bütün gün beni oyaladı gittim sıfırını aldım döndüm. bisiklet 700 liraydı. sıfırını 1400 e aldım. yolda yaktığım yediğim içtiğim 2000 lirayı geçti :D bi daha öyle bi hataya düşmem.

sahibinden de bi ekip var bunlar almayacak bile olsa fiyatın yarısını teflif edip kendini tatmin ediyor. istediğiniz muameleyi yapın insan filan değiller. bi tanesini tanıyorum. aynı muameleler kendisine yapılınca ayılıp bayılıyor.

• Beğen
@mehmet.ali
''Antep'' kelimesi geçince korktum kötü bir satış tecrübesi çıkacak diye ama öyle değilmiş,sevindim memleketim adına :)

@mehmet.ali
Tabiki dost kazanirken urunu uyguna almak keh keh . Şaka bi yana evet bu alisverislerde guzel dostluklar kuruluyor haklisin

@mariokaldato Orası ayrı bir konu abi. Yoksa bende pazarlık sünnettir diyerek ben merlinden indirim istedim olmayan ingilizcemle :D

• Beğen
@mehmet.ali
Ahahahaha :D onlarda "just for you " yani " sana fiyati bu ' yazssalar tam super olurdu ahaha

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Geri