Scudo Sports

Bu ne haddini bilmezlik böyle!

@ebubekir sözbir

Ben girdim biraz benimle tartışmada baş edebilecek kişi pek yoktur, cevap bekliyorum, küfüre hiç girmeyecektim ama o ramazan mıdır nedir o herifin "trafikten sizin gibileri temizliyoruz" yorumu çileden çıkardı.

Scudo
Arkadaşlar bırakın Allah aşkına kendi kendilerine eğlensinler orada. Egolarını tatmin etsinler. Kendilerince dünyayı kurtarsınlar. Seviye belli. Siz niye o seviyeye inmekte ısrar ediyorsunuz ki. Bulaşmayın, pedallayın, keyfinize bakın. Farkındalığı "pedallayarak" oluşturun. Hödüklerle hödük olarak değil.

Ya şimdi bunlar araçları ile bizden üstünler ya bizde bunları yaya halde iken zarar verme düşüncesi ile mi sürelim yani.O zaman çıkarım kaldırıma 20 kiloluk ümit çift amortisörlü bisiklet alırım hadı bakalım ne oluyor,arkam dan da yakalayamazsın ee ne olacak o zaman. O ramazan sinir olsum yani bi yakınının başına bisiklet de iken birşey geldin diye beddua edesim geliyor ki anlasın ne demek olduğunu.

İsteyen istediğini desin arkadaşlar takmıyorum eğer adam gibi adamsa gelir bunları benim yüzüme söylerki böyle ezik diye tabir ettiğim yaratıklar anca yüzyüze gelince salya sümük özür dilerler yazık gerçekten acıyorum böylelerine

Arkadaslar su videonun ve yorum yapan sefersizlerin yazdigi yeri ben bulamadim, link atilirsa sevinirim....

bi vidyo üzerinden çok senaryolar yazılmış. forumdakiler '' şoför elbet birşey yapmıştır yoksa bisikletli durduk yere böyle bi hareket yapmaz '' gibi cevaplar veriyor , bisiklete saygısı olmayan arabayı tek ve vazgeçilmez taşıt olarak görenler '' bisikletlilere iyi oluyor'' diyor . ülkemizin insanına hep laf atılıyor . kendini aşağılayan başka bi millet tanımıyorum . bi vidyo üzerinden savaş çıkarabilcek düzeye gelmişiz. çabuk öfkeleniyoruz. trafik kurallarına uymak gerek . o bi otobüs bisikletle aynı sayılabilir. çünkü herkesçe kabul edilen bi taşıt bisiklet gibi. tabi siz bu vidyodaki yorumlara tepki göstermekte haklısınız . en iyisi aldırış etmemek . siz doğru olanın ney olduğunu biliyorsanız sussanız daha iyi olur . bilmeyen zaten hep konuşur.

• Beğen
Tepkiler: mustafa burak
kalıpları kırmak için bi tarafın hoşgörüsü lazım. iki tarafta diretirse kendini iki tarafta kırılır. bisikletliler olarak bazen iyi niyet göstermek gerekir. ama sadece bazen. yoksa kimse ezilen taraf olmayı kabul etmez

Yazıklar olsun bunları yetiştirenlere adam üniversite okuyor hayır okula göre eleştirmiyorum benden büyüksün benden daha çok eğitim bilgin var kalkıyorsun birton şey yazıyorsun yazık

@Tunakan Önen

tunakan kardeşim, Okumak cahilliği giderir, eşeklik baki kalır :) girdim link'e birşeyler yazıp cevap vereyim, hadlerini bildireyim diye. Bugün okuduğum deyiş geldi aklıma vazgeçtim: Alim ile oturan alır mertebe, cahil ile oturan döner merkebe. çok da kafaya takmamak lazım böylelerini.

Orada bisikletli sonuna kadar haksız ve otobüs şoförü yanlışlıkla da ezmiş olabilir çünkü ağır bir araç ve bisikletli de hızlı bir şekilde duruyor kalkıyor hem o otobüs şoförünü arkadaki araçları ve yolcuları rahatsız ediyor hatta sırf bu sebeple dava açılabilir kim ne derse desin bisikletli haksız ve otobüs şoförünün bilerek veya yanlışlıkla yaptığı hareketi hak etmiş

ne olursa olsun, ister en medeni varsaydığınız ülkede yaşayın ister en medeniyetsiz, trafiği test etmeyin, insanları test etmeyin... herkes sizin gibi değil. sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir, eleştiriniz amacına ulaşmayabilir. onun yerine uyarabilirsiniz; "arkadaş beni eziyordun dikkat et biraz" denebilir, ben bu şekilde uyardığımda karşı taraftan anlayış görüyorum. elbette hak aranacak ama bu şekilde değil, daha kötüsü de olabilir...

elbette ki videonun altındaki yorumlar can sıkıcı, bulunduğumuz durumu özetler nitelikte

Hala videodaki olayı tartışanlar var, kim haklı kim haksız..Yahu videodaki olayı geçtik, otobüs naaptı? bisikletli mi haklı? konumuz bu değil.Olay Türkiye'de bile olmamıştır.Yüzlerce şuursuz yorum yazmış, hepsi de bisikletliyi böcek görüyor tanımıyor bile.Herif ''bisiklet motor, bayan şöförden İllallah ettim'' demiş, altta kızın biri bunu beğenmiş...

Şurada binlerce insanız neden tepkinizi göstermiyorsunuz?Girip yazsanıza bişeyler!Ne kadar çok tepki gösterir ne kadar çok hakkını ararsan o kadar farkındalık olur, etki-tepki meselesi...Maalesef pedallayarak olmuyor.Sadece bisikletle de alakalı değil bu, yorum yazanların hangi zihniyette oldukları çok belli zaten...

Takmamak lazım, alttan al, efendi ol şu bu...

Geri