Scudo Sports

Bu ne haddini bilmezlik böyle!

Yorumlar hakkında yorum yapmaya bile gerek yok ama bisikletçi arkadaşın derdi nedir? Tahrik ediyor resmen. İnsanlardan insanlık beklemek yerine trafikte bisikletçiye saygısızlık edenlere ciddi cezalar verilmesi istemek daha doğru olur.

Scudo
Ben olsam şöyle yapardım, ben olsam böyle yapardım diyen insanların çoğu o durumda arkasına bakmadan kaçanlar oluyor genelde. Böyle bi durumda karşılaştığın zaman doğru hareket polisi aramak veya arabadan inip düzgünce konuşmaya çalışmaktır bana göre. İlla ki otobüsçü bu adamı sıkıştırmış veya kornasıyla taciz etmiştir, kimse manyak değil durduk yere otobüsün önüne geçsin.

• Beğen
Tepkiler: Uzbay YELCE
Bisikletli'nin yaptığı yanlış tamam ama şöförün yaptığı daha da yanlış.

yenişafak ı karalama propagandası mı var? bu video chp yanlısı bir gazetede paylaşılsa eğer aynı yorumlar yine olurdu. bunun akp,chp yle alakası yok. bisikletçi olmayı bile siyasete karıştırdınız ya pes. bu tutumunuz toplumu ayrıştırır. biraz mantıklı düşünün

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Videoda yasanan olay da yanlis, gazetede yapilan yorumlar da yanlis, bu yanlislari gorup buna ragmen siyasi tartismaya girmek hepten yanlis olur, yangina korukle gitmek olur. bu da bizlere yakismaz.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@tuna k

Şimdi burada siyaseti başlatan sizsiniz. Facebook'ta yapılan yorumlar dışında siyaset geçmedi.

@Berke Kazankaya

tamam suçlu benim. siz devam edin. ziyafetinizi bölmeyeyim ben

Olayın öncesini de izleyebilsek muhtemelen başlık "bisikletçiyi çileden çıkaran otobüs şöförü" olurdu diye tahmin ediyorum. Bisikletçinin ruh hastası olup otobüsleri durdurmaya çalışması pek olası gelmiyor.

Şimdi siyaset karıştırmayalım, insanları kategorize etmeyelim illa ki her kitlenin içinde bambaşka karakterler vardır, kimse töhmet altında kalmasın, hepsi tamam. İyi güzel ama alttaki yorumlardan ve haberin yayımlandığı gazetenin eğiliminden de gözlemlenebileceği üzere, bu tip magandavari söylemleri körükleyen siyasi akım kabak gibi ortada. Neticede bir Türkiye tablosu.
Doğruya doğru.

• Beğen
Tepkiler: adamCliff
arkadaslar lutfen facebook sayfasında yayımlanan son yorumlara bakın turgut kardesımıze buyuk hakaretler edılıyor . aılesıne kadar ısı getırmısler.........(link) 23 saat once yayımlanan baglantı

Şu video altına yorum yapan "cahil"lere söylenecek çok söz var. Allah aşkına yorumlara bak! Biri üzerinden geçiceksin demiş, ulan senin..... .

Bu video çoktandır dolaşıyor piyasada neden yenişafaktan paylaşılmış(yapılan yorumlardan dolayı mı?)Yoksa sadece öyle denk geldiği için mi ? Aslında hep birlikte yüklenip şu bisikletlinin yolda işi ne diyen bilinçsizlere bi gözükelim ya

abi turgut kardese yapılan yorumları okumadınız galıba kac kısıye karsı yazı yazmıs ve kendısıne yapılan yorumlarda hıc hos degıl

Ben bulamadım özelden direk linki atarmısın ebubekir

bu videoya yapılan yorumlar, konunun hemen her zamanki siyasi kutuplaşmaya kayıvermesi, burada da aynı durumun hasıl olması vesaire...
bu ülkede durumun ne kadar umutsuz olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bence herkes birşey yazsın.Hiç olmazsa biraz biraz bizimde o yolda hakkımız olduğunu anlatabiliriz belki.

Demekki neymiş ''''tanrı bazılarını yaratırken bazı kromozomları eksik yaratmış'''ortaya böyle eksik insanlar çıkmış onlarda bizim toplumda var olmuşlar.

Geri