Scudo Sports

Bu mudur? Budur..

ErdoganKesgin

Forum Bağımlısı
Tepki
969
Arkadaşlar selam,

4 yıldır ilk kez bisikletimin fotoğrafını paylaşıyorum:D

trek Madone 6.9 pro SL 2009
Fulcrum racing 1
Ultegra Sl - Ultegra 6750 - Dura ace - 105 fren bacakları , ceramic bottom bracket.

Pedallar , fren bacakları sezonda değiştirilecek , haliyle masraf çok oldu:eek:

İlker İKİER'e buradan sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim , kendisinin yardımları sonucu rüyama kavuştum...

yapılması gerekenler var, kablo setini çekeceğim, gidon bantın saracağım (laf aramızda pz racing o kadar güzelki anta gerek bile yok aslında) , zinciri takacağım ve ayarı yapılacak.Aslında 1 saatlik işi var ama ağır ağır tadını çıkartıyorum. Bu hafta da şansıma kar yağışlı olacak , artık haftaya açarsa yollara vururum makineyi:D

(link)

(link)

(link)

Scudo
Güle güle kullan erdoğan abi hayırlı olsun... Masraf baya çok olmuış belli daha gidon bandına bile sıra gelmemiş :)

bu mudur ? budur .Sormanız bıle hata :( Bol pedallar dilerim... :)

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
Binmede yanında yat...

Bu canavarı neden bizden sakladınız ki ? :) Gerçi bende olsam bende saklardım nazar falan değer..Maşallah Maşallah :)

• Beğen
Allah kazadan beladan saklasın inşallah. Beşiktaşlı olduğumdanmıdır nedendir bilemiyorum ama siyah/beyaz ne kadarda zevkli bir renk olarak gözüküyor gözüme:) Teşekkrüler.

• Beğen
@Hasan Çağri

Çağrı selam,

bant hazır , herşey hazır da işte keyifle bir bir takıyorum, daha bugün geldi crc den siparişler hemen taktım, jagwire dan sarı kabloları da hafta sonu aldım , bakalım hafta sonuna ayağa kalkar artık:in:

Sonunda sende rüyanı gerçekleştirdin babacan, hayırlı uğurlu olsun, Allah Kazadan beladan saklasın. Bir tur binecem amaaaaaa:D :D :D :D :D
Ha bi de o gidondan ben de istirem;)

• Beğen
çok güzel makine Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın;)
komple ağırlığı nedir?

hayırlı olsun erdoğan ;)

• Beğen
Vayyyyy Erdogan hayırlı olsun yenı makınan ,sende pek uzun dayanmıyor ama gule gule eskıt.Bide buna DuraAce cekıcen ama asagısı kurtarmaz.:D

@kustomizer

Erdogan agırlık olur dıye takmamıs sanırım zıncırsız agırlık degerı verecek herhalde.

Geri