Scudo Sports

Bu mudur? Budur..

erdoğanım iyi günlerde sağlık sıhhat ve afiyetle kullanmanı dilerim inşallah avrupa yakasında iyi tur yapıcaz bu sene senle demirci ve fener rampaları tanıyacak bu aleti

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
Scudo
@Bülent ÖZER

Babasının oğlu , ben allrounder oğlum da sprinter :D baksana sıpaya daha şimdiden aero pozisyonu alıyor , ayaklara dikkat yalnız pedal yukarda olsa basıverecek:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

o yokuşlarda çok ağlayacağım , o yokuşlar ve yokuşdakiler bana çok gülecek ama son gülen hep ben olacağım:in:

Erdogan abi hersey guzelde bontrager carbon jant setin eksik tamamlayalım onuda :)

@Kadir KAMACI

evet evet , aranızda para toplayın bir zahmet 2.el 3000ytl'e var hemen alayım:D :D

Kadir basma yarama ltf , aero 5.0 demeyin bana abicim her yerim diken diken oluyor balon balığına dönüyorum:D :D aklım başımdan gidiyor evi barkı sattırmayın bana:D :D

:D Sabır abi gerekirse ben şahsım adına yardımcı olabilirim hepimizin gönlü olsun dünya fani mutlu olmak hepimizin hakkı...

@ERDOGANKESGIN
Vallahi ne yalan söyleyeyim küçük Erdoğan Trek'i unutturuyor o ne şeker bir aslan parçası Allah analı babalı büyütsün, Babasına pedal çevirirken bol bol tozunu yuttursun:)

kesinlikle budur :) harika bir bisiklet iyi günlerde kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
@Kadir KAMACI

Kadir,

sen bisikleti satmadın ya ben en çok ona sevindim:D :D

eyvallah kardeşim, seneye o da olur, o bir rüya bırak öyle kalsın , amaçları olmayan insanlar araçlar geliştiremezler:in:

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Selam,
Bisiklet çok güzel daha önce de yazmıştım fakat sonradan aklıma birşey takıldı kadroyla ilgili, pro olan kadronun üst borusu 30mm daha kısa sanırım. Bunun etkisi ne? Şimdiden teşekkürler, ayrıca bisiklet oğlunuzun çok hoşuna gitmiş sanırım. İleride belki babadan oğula geçer :)

kadro vejantlar çok güzel. lance armstrong ' da dediği gibi livestrong...

Çokkkkk çokkk çokkkk güzel bir makina gerçekten.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Siyah ve beyazın harika uyumu:)Bisiklet güzel binmesi ayrı bir keyiftir.Kazasız sürüşler...

bitmemiş hali bile mükemmel görünüyor.bitmiş halini parça listesiyle birlikte toplam kaça mal olduğunuda paylaşırsanız sevinirim hocam.kazasız belasız keyifli sürüşler...

Geri