denizt
Üye
- Tepki
- 538
- İsim
- deniz
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben olsam 50 üzeri bakmazdim ki en dogru secin ise 48cm, benim boyum 1,75 oldugu halde 54 büyük geliyor 50/52 tam oluyor.@Furkaann 57 sana büyük gelir hiç düşünme onu. 52-54 civarı bakın. Bol bol var piyasada o civarlarda eski yol bisikleti. Eski bisikletçilerde olabiliyor. Columbus borulu hafif bişey aramıyorsanız tabi. Sorması ayıp trek kadroyu kaça satıyordu adam? Ve neden vazgeçtiniz?
Evet 48 cok zor ama yok değil. Bende bulamayacağı için 50 tavsiye ettim. İnşallah birtane bulur.@Furkaann Koleksiyon değeri vardır belki. Gerçi Amerika taraflarında bolca bulunur. Tr'de nadir. Zaten Trek'in kadro yüksek görünüyor sana uygun olmayabilir. Bisiklet toplaması keyifli. 26 jant eski dağ bisikletlerinden almaya karar verirsen çok seçeneğin var. 2. el Parçaları da 28''lerden daha uygun fiyatlı oluyor nedense.
@Murat Cömez Klasik bir yol bisikleti aradığı için 48 bulabilir mi bilmiyorum. Dağ bisikleti olarak eski 28'' peugeot'lar Bianchi'ler görüyorum o boylarda ama yol bisikleti olarak raslamadım/dikkat etmedim.

Hadi hayırlısı, bekliyorum. 👍@Murat Cömez abi az önce 52 kadro sarda champion 2000 buldum,benim bütçeme göre.Aksam tam toplanmamış haliyle fotoğrafları gelicek,burayada atarım
Merhaba Ogulcan,
elimden geldigince yardimci olmaya calisirim, simdi senin elindeki parcalari altdaki fotografda ne olduklarinin anlamini yazili olarak aciklamarini yaptim. Anlayacagin o parcalarin icinde furj takimi ile alakali hic bir sey yok.
Senin demene göre elindeki kadroya ful entegre yani IS dedikleri konik 42/52 furj takimi oluyor. IS furj takimlari yataksiz olur yani bilyalar direk kadroya takilir.
Eger alttarafda bilya varsa masanin bogazindada pul gibi bir sey cakili olmasi gerekiyor, eger cakili ise alttaraf komple demektir ve bu durumda sadece üst kisima gelen furju alman gerekiyor ama masada dedigim pul cakili degilse malesef furj takimini komple alman gerekecek.
235040 dosyayı görüntüle
Ne oldu Furkan, bisikleti aldinmi? Satan arkadas TT godununu yanlis söylemis, o bildigin dropbar gidon yani yol bisikleti gidonu ve kivrimindan kemis ama sekli tt degilde bulhorn gidon olmus.235131 dosyayı görüntüle235132 dosyayı görüntüleBisikletin orjinal jantlarıyla birlikte lastiksiz olarak satın alacağım.Satan arkadaş triathlon gidonu olduğunu söyledi.Bisikleti her vidasina kadar bakım yapıp temizleyip öyle vericek.Tamda boyuma göre 52 cmayın 31inde teslim alıcam,sabırsızlanıyorum.