Scudo Sports

Bu kadroyu nasıl toplayabilirim?

Karbon kirilabilir
Çelik kirilabilir
Alemyum ( hastayim boyle yazmaya :D )
Oda kirilabilir.
Hepsi yorulabilir,kirilabilir

AMA insan kırmak bir insanin kibrine işarettir.

Scudo
buralardan bir troll geçmiş, kamp ateşi hala sıcak fazla uzaklaşmış olamaz

@Mehmet Metin Levent
Karar verdim kadroyu dagnik birakiyorum. Hatta az önce popoyu başı cok pis dagitti, bir kac ay kendine gelemez. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Özcan.
Bu sorunun cevabini 3. sayfada 55. yorumda tercübelerime dayanarak elimden geldigince cevapladim.:)

@karton_piyer
Ömür boyu garantinin nekadar gecerli oldugunu arastirmani öneririm, insanin ömrünü kast etmiyorlar oarada.

@trainspotting35
Estagfurullah, asaglamak ne hattime. Siz bir soru sormussunuz bende elimden geldigince, edindigim bilgilere dayanarak dogru veya yanlis cevaplamaya calistim.

@Murat Cömez şiir yazdim sana Murat bey :D

Yıllar yılı dert yolunda
Ne ilk, nede sonuncuyum
Kahrediyor rampalar beni
Nihilizmin hastası ,basit bi oduncuyum

Söylemiyor kimse derman
Öyle zor ki adam olmam
Yüregimde büyük ferman
Hacıların yieni,orta seviye bir oduncuyum

İçsel yolculuğa çıkim derken varmışım Brüksele,
Dinazorların torunu mudur acep kertenkele?
Murat kardeşim,sen iyi birine benziyorsun
Acep memleket nire?
Tamponuma ızdıraptır ucuz bir sele

Varolmanın yok olmaya yüz tuttugu gerçegi
Tümevarımlarım F16 gibi bombalar içimdeki serçeyi
Bırak şimdi Londra'lı edasıyla çayına süt seçmeyi
Bandır bol soganlı melemene ekmeği

Kaldato'yum suya süt katanım
Bir iksti janta 40 takla atanım
Nerde benim ejder tohumu eşliğinde krokanım?
Ayran deyu bulgur deyu gelenekselcilige koşarım

Adım Hakan. Türk Hava Yolları’nda pilotummm. Pilotum ben, pilotttt. (Konunun gidişatına binaen yazılmıştır)

Başlık 1 kg pamuk mu daha ağır, demir mi sorusunu tartışır gibi olmuş. :)

Avcılar - Eminönü konusuna takıldım ben. Yeniyim belki ondan alınmışımdır. Çünkü benim de o yorumu görene kadar bu konuda fikrim sahibiydim. Henüz yolun başındayken en iyisi gideyim. Çünkü henüz Avcılar’dan sadece Eminönü’ne kadar gidebiliyorum. Bir iki tur daha attıp, prof olduktan sonra gelirim. :)

@thechalon Dur hele inadına hobiciyiz bro bekle :)))

Valla ben mühendis de değilim ekonomik açıdan bakacak kadar da geliştiremedim kendimi muhasebe mezunu olsam da arge müdürlerinin malım kötü diyemiyceklerini pazarcı esnafı bakış açısından baktıklarını düşünüyorum her ne kadar cahilane bşr yorum ve bakış açısı olsa da böyle düşünüyırum ne yapıyım şimdi forumu mu terkedeyim böyle düşündüğüm için banlanır mıyım trollere gel :koptum:

Ben de tavuk değilim.
Tavuk değilim yumurtlayamam ama yumurtanın iyisinden anlarım.Anlamasına anlarım da iş detaylara girince söz ''ornitolog''lara düşer.Ben susarım.

Hiçbir şey bilmiyorsam bile tek bildiğim nokta o konuyu uzmanına sormaktır.Karbonu elbette mühendise soracağım.Mühendis de elbette mühendis sıfatını belirttikten sonra konuyu açıklayacak.
Bu forum çok garip yerlere gidiyor diyeceğim ama Türkiye garip yerlere gidiyor.Hayvanat Bahçesi Müdürünün Tübitak Başkanı olduğu ülkede elbette söze girilirken,ki Karbon konusu başta mühendislerin uzmanlık alanıdır,mühendis kendini tanıtacak.Böyle garip bir ülkede normal davranışlar da garibinize gidiyordur.:snzdglsn:

Colnagolar; Ferrarilerin bisikletteki yansıması gibi.:harika:

@mariokaldato
@mariokaldato

Güzel yazi olmus agzina saglik cumhur. Kimse kimsenin kalbini kirmasin. Surada iki kici kirik bisikletlerin paylasimini yapiyor zaman geciriyoruz. Karbonmus metalmis ömrü tükenirmis falan bunlar hikaye, gercek hayata bakalim sonumuzu düsünelim bence bu daha önemli.

Siirin de mükemmel olmus tesekkürler canim kardesim.

@ippon
Devami gelmese uzaklasacamis ölye dedi.:)

@muhiddin
Bu iyiymis gercekten ciddi ciddi düsnmeye basladim.:koptum::koptum:

@Abdullah07

@specific
Eger sizler devam ederseniz bu tartismanin sonu gelmez ki bu konu tartisma yada kavga konusu degil.
@Abdullah07 Mühendis degilseniz bunu artik özelden serkan beye yazin konuyu daha fazla kirletmeyelim lutfen.
@specific Pilot olmaniza sevindim ama inanin bizleri sizin pilot olmaniz hic ilgilendirmiyor lutfen artik tartismayi birakalim.

@thechalon
Arkadasim öncelikle foruma hosgeldiniz, konu bana ait oldugu icin yazilanlardan dolayi gitmenize gerek yok.
Konu hakkinda fikirleriniz varsa sizin önerilerinizide dinlemk isterim. Biz son bu kadro icin sora setiunde kalmistik galiba sizce de olumlumu??:)

@Murat Cömez abi torney arka aktarici , companglo chorus ön aktarici. Sora vites kollari shimano altus aynakol filan karisik biseyler yap iste belki yeni bir akim dogar :D

@specific
Usta o zaman ayrodinamik konularinda sana danismamiz cok mantikli hehe

@Murat Cömez selamlar.

Ben sora setli bir bisiklet kullanıyorum. Performansından da pek memnun değilim. Bence o kadro sora seti hak etmiyor.

Daha iyi komponentler ile çok daha keyifli bir bisiklet olacağını düşünüyorum. Yine de eldekini değerlendirmekse amaç, Sora Avcılar - Eminönü arası götürüp getiriyor. :)

Gülerek topla :)

@thechalon
Kadro zaten 96 model eski birsey, soradan daha iyi ne takila bilirki o kadroya? Cumhur arkadasimiz tourney falan karisik set demis öyle nasil olur acaba düsünmekteyim.

Keşke benim olsa da 2006 chorus setle toplasam :asik:

Dosyalar

• IMG_5803.jpg
    IMG_5803.jpg
    575,5 KB · Okunma: 46
Sayin @mariokaldato bu siz misiniz acaba? Tanimlayabildigim kadariyla size cok benziyor :ssrtcbya:.

5b694f9b5d1c2e20f05ba77b-jpg.182178

Geri