Scudo Sports

Bu kadarı da pes doğrusu

Taxonera

Forum Bağımlısı
Tepki
788
İsim
Gökhan
Bisiklet
Mosso
Katlanır da yani bu kadar da olmaz ama olmuş

Scudo
@Taxonera
To Singapore Japan asian free !! 12'' inch mini folding bicycle/folding bike the special gift/ various color /portable bike
(link)
(from AliExpress Android)

Ürünü uygulamadan paylaş dedim tapatalk seçtim paylaşmadı da o yüzden böyle oldu

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
16 inç'ler bile yetişkin birinin altında küçük görünüyor 12 inç'i düşünemiyorum.Fakat küçük çocuklar için tatile götürme amaçlı kullanışlı olabilir.

@burhan çetin
12" için görüşünüze katılıyorum ama 16" ler çok ta sırıtmıyor yada ben alıştım o yüzden tuhaf gelmiyor. Bi ara da 14 " e merak salmıştım ama sonrası problem olacağı için vazgeçtim.İç dış lastikleri çember i tel i çok uğraştırır bulunmaz.

@D.Mustafa

Turkiye de pek gitmez hocam ya. Gerci baskalarinin verecegi tepkilere gore hareket etmemek lazim ama cok dikkat cekiyor :) 20 inc le bile sorular sorular bakislar gulusler. 16 yi dusunemiyorum bile. Ancak ingiltere de brompton inceleme firsatim olmustu , orda yasasam kesin alirdim. Kim bilir , belki yine alirim :D :D

20 inç candır 16'nın zaafı her tümsekte hissediliyor doğrusu :)

@Gökhan Selçuk
Bisiklet kullanıyorsak hangi tür olursa olsun kask tan dolayı zaten bi garipseme var ve bu zamanla pekte önemli bi durum olmuyor geçip gidiyorsunuz zaten, e ona alışınca yav ister gülsünler ister eğlensinler laf atsınlar ben yoluma bakarım diyor insan. Mesela geçen belediye otobüsündeyim akşam trafiğine kalmışım yok kilitlendi ilerleme kesinlikle yok. Kaptan aç kapıyı dedim indim kurdum 16" i bindim gittim. Bütün otobüs bana bakıyordu ve bir çoğunun imrendiğini düşünüyorum. Ben evime 15 dk da vardım. Bazen aynı saat de aynı yolu araç ile geçmeye çalışıyorum 45dk hatta 1 saati buluyor. yok ışığı yok kavşak kilitlendi yok ambulans geçti yok acami şöförlerin hatası(cinsiyet belirtmiyorum sonra tartışma çıkıyor:srnsml:)Bisiklet hayatmış diyorum öyle zamanlarda.Ama tümsek diyen arkadaşlar olmuş eğer tümsek fark edilirse geçerken hafif seleden kalkıyorum sorun olmadan hız kesmeden geçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umut AKAN
@D.Mustafa size katılıyorum bugün dahonumla Karşıyaka çarşıdan geçerken çocuğun biri bana '' baba bisiklete bak kafasındaki ne falan dedi adamda olum o porofesyonel '' dedi :D sağa çekip gülmek zorunda kaldım her kask takanı profesyonel sanıyorlar herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: D.Mustafa
@Umut AKAN
Aynısı bana da denk geldi,bende profesyonel değilim dedim.Olsun bu kaskı takıyorsan bilinçlisin ve buda seni diğerlerinden profesyonel yapar dedi baya şaşırdım.Yani kendimizi düşünmemiz lazım ben düştüğümde onların dalga geçmesi benim kafamı yere vurmaktan korumayacak. Hem daha güzel ya farklı oluyorsun işin adabına göre takılıyorsun. Hemde farkediliyorsun. Kasksız bisikletli normal yaya olarak algılanabilir bisiklet aşağıda kaldığı için fakat kask olduğunda haa bu adamda bisiklet var ki kask takmış derler ona göre hareket ederler.

Geri