AYCAN GÜRBÜZ
Üye
- Tepki
- 5
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce Merida big nine 100 aldım Şimdi ise aksesuarlara bakıyorumda çok kararsız kaldım Hani çok gereksiz ürünlere çokmu fazla para veriyorum acaba diye size bir danışayım dedim Öncelikle ön far konusunda önceleri 1 adet s sun almaya niyetliyken bi anda 2 adet watton wt 146 siparişi vermeye karar verdim ışık gücü ve şarzlı olması beni cezbeden yanı korkutan yanı ise 1 saat dolmadan şarjı bitermi veya elime dandik bi ürünmü geçer Arka stop için ise sigmanın sport bi modelı var 35 tl civarı birde bu lazer ışın veren arka stoplar var bunların pil durumu nasıl acaba veya kalıtesı lazer ışında alıvıo marka var aklımda Kilit olarak zefal kilit 12mm 185 mm uzunlugunda ve şifrelı tercıgımım acaba bu kilite gerek varmı yanı daha küçük boyutta ve uygun fıyattakı kılıtlerın kalıtesı nasıl pompa olarak sedona veya gıyo marka göstergelı olanları tercıh etmeyı düşünüyorum Km sayacı olarakta sigma 8.12 mi 12.12 mi hangisini tercih etmeliyim Ve kadro üstü çanta olarakta zıxtro marka olanı düşünüyorum bu kadro çantası hakkında bilgisi olan varmı Arkadaşlar genel olarak bu ürünleri kullanan arkadaşlar varsa memnunıyetını veya şikayetını dile getirirse sevinirim ve bu ürünleri yurt dışı haricinde internet sitelerınden gerek stok sorunu olmayan gerek güvenilir ve fiyatı uygun bildiğiniz siteler varsa sevinirim benim araştırdıgım kadarı ile güven bisiklet var fiyatı uygun olan birde bisikletcim.com var Gerçi bisikletcim.com da neyi sorduysam sitede var olmasına ragmen stokta olmadıgı söylendi ama güven bisiklet biraz daha mantıklı geliyor Watton marka el fenerleri gidon aparatlarını ve lazer ışınlı arka lambayı gitti gidiyordan almayı düşünüyorum
LASER IŞIK NERDEN AKLIMDA KALDI İSE ALUVIO YAZMIŞIM MYLANE MARKA ARKADAŞLAR
LASER IŞIK NERDEN AKLIMDA KALDI İSE ALUVIO YAZMIŞIM MYLANE MARKA ARKADAŞLAR