@hansss
Hasan sen bu mesajı bu foruma bu konuda yazdıktan sonra bir hayli zaman gecti . ben sana sun ringle gobekleri tak diye isi bitirmeseydim biraz daha zor takardım . gecen hafta sen yeni zinciri taktigindan beri bitmedi su vites ayari isi ya senin de acilinden bir isi bitirme performansını goremedik . neyse bize ders oluyor .
ya bu isleri halletme konusunda kendinden bahsettigin kadar is bitirici degilsin ,
ya da bilerek yaralı parmaga işemiyorsun . baska baska ; numarami cekiyosunuz , "sen de Omer abi kimsenin isini tıkırt halletme" diye , yoksa baska bir ders mi var " . hadi selamlar .
burdaki durum basta bu konuyu actigimda bahsetmeye calistigim durumlarin hayatimi gercektende nasil kotu etkiledigine dairdir . ben cok ciddiydim yani .
insanlar yeni gordukleri yuzlere illa comez muamelesi yapip yoklamalar cekicekler hani bu bize birseyler orgretecek olan ve " her turlu yardımı yaparız " diyen arkadaslar . en iyisi tek basina mi binicen ne . "bilen bildigini
kendine saklamak" istiyor goruntusuyle karsi karsiyayim bu yeni kapısından baktıgım camiada .