S Selçuk EROĞLU Üye Kayıt 2 Mart 2011 Mesaj 20 Tepki 2 Şehir Aydın 4 Mart 2011 #1 Kendimden geçiyorum her izleyişimde!!! Müzik tercihi de çok uygun olmuş.... Direk video koyamıyoruz galiba buraya Link ile idare edin artık... (link) Tepkiler: berkay iriyarı ve Serkan KURAL
Kendimden geçiyorum her izleyişimde!!! Müzik tercihi de çok uygun olmuş.... Direk video koyamıyoruz galiba buraya Link ile idare edin artık... (link)
S Serkan KURAL Üye Kayıt 25 Şubat 2011 Mesaj 53 Tepki 34 Şehir Samsun Bisiklet Geotech 4 Mart 2011 #2 Gerçekten adrenalin dolu bir iş çıkarmışlar, paylaşım için teşekkürler...
Mustafa Şükrü Yıldırım Forum Bağımlısı Kayıt 17 Temmuz 2010 Mesaj 1.420 Tepki 772 Şehir Yalova Bisiklet Giant 4 Mart 2011 #3 Hızlı ve öfkeli olmuş .
S Selçuk EROĞLU Üye Kayıt 2 Mart 2011 Mesaj 20 Tepki 2 Şehir Aydın 4 Mart 2011 #4 yaklaşık 4 yıldır bisiklete olan aşkım azalmaya başlamıştı... bu video sayesinde tekrar alevlendi!!! bu hafta alıyorum bisiklet nasip olursa artık
yaklaşık 4 yıldır bisiklete olan aşkım azalmaya başlamıştı... bu video sayesinde tekrar alevlendi!!! bu hafta alıyorum bisiklet nasip olursa artık