Scudo Sports

Bu göbek nasıl eriyecek?

Sabah kahvaltıda sıvı besleniyorum, öğlen yemeklerimden ekmeği zaten çıkarmıştım ama ölçüyü de hafif kıstım. Akşam 5 te işten çıkıyorum ve eve varır varmaz yiyerek mutfağı 17:30 da kapatıyorum. Bir haftadır böyle bir düzen tutturdum. Bedenimde hafiflik ve hareketlerimde rahatlık hissediyorum. Lakin gece kazınmalarım ve yeme isteğim geçmiş değil. Çok aç uyanmıyorum ama atıştırma alışkanlığımı yenmekte cidden zorlanıyorum.
Bu gerçekten harika bir başlangıç, tebrikler! Akşam yemeğini erken saatte bitirmen ve düzenli beslenme alışkanlığı oluşturman metabolizman için çok faydalı. Gece atıştırma isteği ise birçok kişinin yaşadığı ortak bir zorluk. Vücudun henüz yeni düzene tam adapte olamamış olabilir

Scudo
Bu gerçekten harika bir başlangıç, tebrikler! Akşam yemeğini erken saatte bitirmen ve düzenli beslenme alışkanlığı oluşturman metabolizman için çok faydalı. Gece atıştırma isteği ise birçok kişinin yaşadığı ortak bir zorluk. Vücudun henüz yeni düzene tam adapte olamamış olabilir
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏
Sadece dün akşam biraz daha az arandım lakin, bu sıcak havalarda soğuk meyve ya da süt ürünlerinin sıvı türevlerinden uzak durmaya gayret, cidden bünyemde metal olarak rahatsızlık yaratıyor. Ama iradeli olma konusunda fena bir ortalama performansa sahip bir insan değilim. Kendime güveniyorum ama kolay da olmuyor, uzun periyotlarda.

Kabalık ettiysem, kalbini kırdıysam özür dilerim. "Bence" ifadesini ekleyeyim o zaman. Diyet konusunun geçtiği her yerde "insülin direnci" ifadesini duyunca, "ben de ondan olmayayım la?" diyerek, geçen sene diyetisyene gittim ve onun doğrultusunda testler yaptırdım. İnsülin direncim falan yokmuş. Olay benim gırtlağımı tutamamamdan kaynaklanıyor sonucuna varmıştık.

İşte o gırtlağı tutamamak kan şekeri dengesizliğinden oluyor. İnsülin direncinden bahsetmedim. Diyetisyene gitmeyin. Sonuç daha kötü olur.

Hem koşuyorum hem bisiklet sürüyorum gram zayıflamıyorum çünkü insan gibi yemiyorum. Akşam gece abur cubur vs ne varsa. Bir keresinde 3 ay boğazımı tutmayı denedim. Göbek sıfırlandı dümdüz oldu. Fakat devam ettirmek zor.

Esasında hareketsiz durmayı hiç sevmem ama iş güç ve akşamları evde çocuklar olunca mecbur...

Şu son 1-2 ay yine abarttım, sıcak havaların bahanesi ile resmen oturduğum yerden kalkamıyorum. Gündüzleri de iş stresi. Hayatımın en yüksek kilosuna ulaşmış bulunuyorum şu an.

Bu yaz son ama... hayatımda bazı şeyler 2 ay sonra değişecek... Bakalım rüzgar nereden esecek.

Hele şu yaz bi geçsin, sürmeye başlarsın. Ama eve gelince yaktığının 2 katını gömmeyi unutma :ssrtcbya:

Ben geçen kış oldukça düzenli sürdüm esasında. Temmuzda aşırı sıcaklar başlamadan bile 5 saat sürmüşüm (saat uygulamasına göre).

Ama temel problem hala yeterince hareket etmemek, 23 saat oturup 1 saat bisiklet çözüm değil.

Evet eve gidince iki katını gömmek de problem, özellikle alkol ve yanında tüketilenler.

Geri