Scudo Sports

Bu göbek nasıl eriyecek?

Et işi bozdu o kadar yok
Pahalı kilo vermek. Ben de veremiyorum zaten kilo. Şu paris iklim şeyiyle belki artık gıda satışı biter de börtü böcek yersek kilo veririz diye umutluyum.

Scudo
Zayıflamak (sağlıklı şekilde zayıflamaktan, yani kas kaybetmeden yağ yakmaktan bahsediyorum) için et yemeye ihtiyacınız yok. Bitkisel protein kaynakları da var.

Zayıflamak (sağlıklı şekilde zayıflamaktan, yani kas kaybetmeden yağ yakmaktan bahsediyorum) için et yemeye ihtiyacınız yok. Bitkisel protein kaynakları da var.
Protein kalitesi diye bir şey var hocam.

Yumurta da protein. O zaman et hiç yemesek de oluyor o mantıkta.

Bi video izlemiştim bununla ilgili bulursam ekleyeceğim

Eğer Avrupa'da yaşamıyorsak beyaz ekmek kesinlikle yenmemeli. Bağırsakların anasını ağlatıyor kendimden biliyorum. Misafirlikte vs mecburen yemek zorunda kalırsam o gün gazman gibi geziyorum. Artı 2 saat sonra açlık hissediyorum. Şeker dengesini de bozuyor.
Halk ekmek ve güvenilir fırınlardan tam buğday, karabuğday, siyez ekmekleri tercih ediyorum, tavsiye ederim. Hatta çogunlukla halk ekmekten saydıklarımı un olarak alıp kendim yapıyorum cevizli, tahinli vs.

Kilo verebilmek için proteine ağırlık vermek bende işe yarıyor ki 10 yılı aşkındır kilom çok değişken olmadi. Ozellikle kış aylarında ekmek biraz fazla kaçabiliyor. Spor da seyreliyor hava şartları vs. Bir kaç gün Böyle devam ederse neticesini bel bölgesinde hissediyorsunuz zaten.

Yalnız bisiklet hakikaten insanın iliğini emiyor. Birkaç kez 100 km üzerinde sürüşüm oldu. Eve döndügümde gözüm dönmüş halde protein karbonhidrat demeden buzdolabına saldırmıştım. Şekeri o kadar düşürmemek ve sporun arkasından yemeğe yüklenmemek için yukarıda da yazıldığı gibi sürüş esnasında takviye etmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
istediğinizi istediğiniz kadar yeyin, tempolu ve düzenli olarak kondisyon bisikleti kullanıyorsanız fazla kilolu olmazsınız

107 kilo iken de aynı yiyordum, 78-84 kilo iken de aynı yiyorum

Son düzenleme:
Seni de çözdüm. :okyrm:
Sen kilo vermeyi değil, kilo verebilme ihtimalini seviyorsun.

Bisiklet sürünce kendimi tutmam çok daha zorlaşıyor. Eve gelip yaktığımın iki katını gömüyorum.

Sizin kan şekeriniz dengesiz. Kan şekeriniz dengeli olsa aşırı yemek yeme isteği gelmez. Kan şekerinizi dengeleyecek bir şeyler yemekle başlayın. Bunu yapmadan diyete girmeyin.

• Beğen
Tepkiler: safex
istediğinizi istediğiniz kadar yeyin, tempolu ve düzenli olarak kondisyon bisikleti kullanıyorsanız fazla kilolu olmazsınız
Peki kondisyon bisikletini ezan okunurken sürersek ekstradan kalori yakımı sağlar mıyız?

Sizin kan şekeriniz dengesiz. Kan şekeriniz dengeli olsa aşırı yemek yeme isteği gelmez. Kan şekerinizi dengeleyecek bir şeyler yemekle başlayın.
Açıkçası bunlar ıvır zıvır şeyler. Yani evet rolü var, ama pastadaki rolü %10'u geçmeyecek şeyler. Efor sarfeden herkes acıkır. O acıkmaya karşı koymazsan da yağ falan yanmıyor.

• Hahaha
Tepkiler: safex
Bisiklet ne için kullanılır? Bisiklet kilo vermek için kullanılmaz.Hayal kırıklığına uğrarsınız.
BİSİKLET, DAHA DA FAZLA YİYEBİLMEK İÇİN GÖBEKTE FAZLADAN YER AÇMAK AMACIYLA KULLANILIR.
Amacı dahilinde kullanınız.

Bisiklet ne için kullanılır? Bisiklet kilo vermek için kullanılmaz.Hayal kırıklığına uğrarsınız.
BİSİKLET, DAHA DA FAZLA YİYEBİLMEK İÇİN GÖBEKTE FAZLADAN YER AÇMAK AMACIYLA KULLANILIR.
Amacı dahilinde kullanınız.
Açılan yere bir şey koymazsan kilo da verirsin bence😁

Benim kafa yapım da şu: Sen sadece sür. Mümkünse sürmek için daha çok fırsat yarat ve daha çok sür. Sonrasında yemişsin, içmişsin çok takma. Sürüş arttıkça bence her şey daha güzelleşir diyorum...

Geri