Scudo Sports

Bu göbek nasıl eriyecek?

Bu da benden olsun;

1. Saat 1300 dan sonra ertesi günün sabahına kadar karbonhidrat hiç almıyoruz. Protein alabilirsiniz (sınırsız limitsiz)
2. Saat 2000 dan sonra yememeğe çalışın (yatma saatiz geç ise 3 saat öncesinden itibaren yemeğin)
3. Spora devam edin pedal veya düz koşu..
4. 7,5 saatten fazla uyumayın.
5. Sabahları şınav ve mekik yapın
6. Günün diğer saatlerinde de Hareketsiz kalmamaya çalışın.

sadece bu maddelere uyarak bile kilo verebilirsiniz ancak;
Özellikle benim gibi 40 yaş üzeri iseniz gerçekçi olun baklalardan oluşan kaslı bir göbeği unutun.
Hedefiniz aşırı yağsız bir göbek olmalı

Scudo
tuzu ve şekeri bıraktım. ekmeğide azalttım. okul zamanı 68 olan ben şu anda 61.2 kg yim. extra yaptığım hiç birşey yok. yazın bisiklet binmeye çalışıyorum. bilgisayar başındada 4 saata yakın oturuyorum ancak kilo almıyorum. iş sizde bitiyor.

@Kadir Özen

tuzu kullanmama zaten
şekeri desen azaltalı 1 yıl oluyor
ekmeği çok az yerim bol bol spır yapıyorum ki akşamları 1,5 saat yürüüyorum 2 ayı aşkın hala 57 kiloyum :D hiç bir değişiklik yok

yıllardır bir sürü öneriyi denedim ve ciddi kilolar verdim. 105'ide gördüm 83'üde :)
ama ne yaparsam yapayım film bir yerde kopuyor. şu an 96'yım ve gidişimi hiç begenmiyorum. kilomu soranlara %5 hata ile 0.1 ton oldum diyorum. kahkahalar arasında olayın vehameti unutuluyor.

spor ve yemek alışkanlıklarımızı hayatımızın her anına oturtmadığımız sürece bu iş olmayacak gibi.

çok ilginç artık zayıf kızların bile göbeği var bu düşük bel pantolonlar çok yapıyor göbek

@pınar kacakkiz
aynen katılıyorum, bence çok fazla aburcubur ve hareketsizlikten kaynaklanıyor. balık etli kızlar neyse de zayıflara göbek hiç yakışmıyor. mekik çekmeye başlasalar iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
@Pasa Gultas

ben balıketiliym çok göbeğim yok ama
dümdüz olsun istiyorum ama boğaza dur demiyorum:D

@pınar kacakkiz

Transyağlar ve fastfood a mahkum edebiliriz ;)

@Hakan Yazman

inan bana doktorlarda çıktı bunun açıklamasını yaptılar.

heryeri zayıf hatunun ama göbek var.düşük bel giymekten keşke yüksek bel olsada giyebilsek.

bak ne diyeceğim bizim iş yerinde bir kaç tane kadın göbeklerine streçfilm sarıyorlar terletiyormuş ve göbeğin erimesini sağlıyormuş

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@Hakan Yazman

ben düşük beli sevmiyorum ama yüksek bel yokkki hiç biryerde aslında yüksek bel pantolonlara dönüş yapılması şart

Düşük belden kurtuluş yok gibi. Markaların normal pantolonu kalmadı malesef. Sektör felaket ilerliyor hepsi birbirini destekliyor pantolonun beli düşünce göbek yapıyor bu sefer daha az kalorili daha masraflı yiyecekler yeniyor ama yetmiyor bu kez özel diyetisyenler spor salonları tabi salon için yeni kıyafet şart 2 kg zayıflayınca daha darını istiyorsun....... Göbek eritmenin en güzel yolu eski çiftçileri taklit etmek. Tüketilen gıdalar, günlük yapılan hareketler bizim zamanımızda yok.

@Hakan Yazman

Hakan bizim burda deneyenler var ben bir iki hafta sonra faydası olup olmadığını öğrenirim onlardan yazarım buraya baktık faydası var öyle deneriz şimdi boşu boşuna ambalaj yapılmışısz gibi dolaşmayalım :D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Göbek Bölgesine Kızılcık sopası ile vurma yöntemi ile de yağları eridiği söylentisi var bu arada :) Bilmiyorum onuda denemek isteyen olur mu :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Hakan Yazman

bugün birisiyle konştum
dedi gece yatarken takıyorum bir kaşıntı yapıyorki sorma vede çok terletiyor
yani amaç terletmesi
bu sauna şortların etkisini yapıyuor sanırım.

biz birer saouno şort alalım bisikleti şortla sürelim:D
nedersin

senin kaç kilo fazlan var hakan

@Hasan Çağri

Aslında mantıklı Çağrı, bölgesel kan dolaşımını hızlandıracağından etkili olacaktır :)

@pınar kacakkiz

Evet amaç terletme, ben bisiklete binerken bacaklara bebe yağı sürüyordum ısınmayı ve terlemeyi arttırsın diye, bayaa etki ediyordu, ama sıcaklar 40 dereceleri görmeyi başladığından beri yapmıyorum :D

Evet sauna şort hatta sauna tayt alalım, paçalardan da çatı deresi takmak gerekebilir bu sıcaklarda :)

Benim kaslı bir vücudum var bayaa, 6-7 kilo verince bayaa ideal olurum, ama şimdi de çok kilolu durmuyormuşum öyle diyorlar :) Hatta geçen gün arkadaş arabayla geçerken görmüş beni çevre yolunda bisiklete binerken, Hakan amma incelmiş yaa tanıyamadım demiş eşine, sonra bana dediğinde öyle mutlu olmuştum ki :)

Senin kaç kilo fazla var Pınar (varsa) ?

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
Geri