Scudo Sports

Bu da oldu: "Eşim bisikletiyle aşk yaşıyor, boşanmak istiyorum"

Scudo
İstesin, o kadar para istedi diye mahkeme o parayı verdirir mi? O kadar parayı verebilecek olan bir adamın karısı,zaten zengindir, zaten oyalanacak aktiviteleri vardır.adamda onu bahane etsin. :)Ama ayrılırlar orası ayrı. Çok komik bir dava olmuş ama adamda bisiklet olayını abartmış olabilir, bağımlılık düzeyinde olunca ister bisiklet,ister kumar,ister alkol,ister motorlu taşıt farkketmez. Ortadaki çift olma duygusunu kaldırır. Ben öyle bağımlı değilim, bisiklet neyki at gitsin..evlilik kutsaldır anlayışına sahibim,bekarım. ;).:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@burak gulyapan

Nasreddin Hoca'nın bir fıkrasına gönderme yapmıştım.

Padişah, "falakaya yatırın ve bin sopa vurun" dediğinde; "insaf, sen ya hiç dayak yememişsin ya da sayı sayması bilmiyorsun" demiş. O bakımdan yani. Yoksa dayağa ben de karşıyım tabii ki...

@Anıl Erdoğan

Senin konuda seni etiketlicekdim abi ama bakdım burda konu var yazmak istemedim ordan :D :D

@ATTy sorma acaip güldüm yaa:kptmya::kptmya::kptmya:

Tek sebep bu değildi ama sebeplerden biri buydu bende. Gülmeyin oluyor cidden.:D

benim eşimde çok kıskanıyordu,hele ki bisikleti temizliğe başladım mı çıldırıyordu kadın,bak hele nasıl özenli sokuyor,takıyor,siliyor,yağlıyor diye söylenip çıldırıyordu...naparsın arkadaş kadınlar tuhaf canlılar,anlamak zor...

400 bin lira tazminat istediğine göre kadın da parayla aşk yaşıyormuş :D

@Cevat_MD
Kadınların sokak ortasında katledildiği bir zamanda,bu söylemler normal tabi..Sonra hocaya bağlamalar filan..!

İsterse 400 milyar ister,bizi neden ilgilendiriyor bu?!

Abimizin evliliğini sona erdiren bisiklet ne özelliği var bilemedim ama markası yetiyor demek
Not: evli arkadaşlar bakmasın ne olur ne olmaz:)
01-400.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Adamı suçlamamak lazım. Öyle bisikletler varki açıkcası kadınlardan çok daha fazla cezbedici duruyor.

Becerememişsiniz ironiyi falan. Düzgün anlatmayı deneyin hoş değil böyle

Abi kadınları anlamamız mümkün değil bir bayan arkadaşıma @mariokaldato abimizin Karton kesiği(Minik bir bisiklet öyküsü) yazısını okumasını için linkini yolladım . Okuduktan sonra yorumu şöyle oldu makinelerin de duygusu var mı ? Onlar da mı birer canlı mı ? Bence vardır . Değil mi ? Olmadığına inandıramadım herhalde .

Bence asıl hatun farklı sulara yelken açmış, bahane arıyor. Hakim olsam bunları tazminatsız boşar dava masraflarını da kadına yüklerim.

O evlilik o bisiklet eve girmeden çok önce bitmiş.

400.000 tl'ye kaç tane Pınarello Dogma alınır be yuh. Adam haklı bence :)

Geri