Scudo Sports

Bu da benim Marin. Bu sefer üçü birarada

Hayırlı olsun, çok şık duruyor. Kendi emeğinizi katmanız da ayrı bir güzellik olmuş tabi.

Scudo
@Hakan Yaş

Ya valla böyle demeyin.... 2 yıldır kendime pantolon bile alamadım ... Biriktir ucuzu takip et derken kendi ihtiyaçlarımı göremz oldum... Ama yok artık bi çöp almamda satmamda yeter vallla.... yorum için teşekkürler

Bisikletiniz gercekten guzel :)
insan daga,tasa vurmaya kiyamaz...

bence ileriye donuk daha havali bir masa kullanabilirsiniz :)

Çok şık bisiklet. Hem performans, hem görünüş olarak tabi.
Kazasız belasız bol pedallar dilerim...

Güle güle kullanın çok güzel bir bisiklet ortaya çıkarmışsınız!

Scandium kadronun kullandığınız kadarıyla aluminyum kadrodan farklarını kısaca anlatabilirmisiniz?

Hayırlı olsun bisikletiniz.. Bende de var Indian Fire Trail :) Çok severim kendisini..

@özgür bağdatlıoğlu

Aynı kadrodan 2 sene kullandığım için sanırım bu yorumu yapabilirim :)
Aslında Scandium kadrolarda Aluminyumdan üretilir. Sadece alaşıma biraz scandium katılarak malzemenin sertliği artırılır. Yani benim düşünceme göre normal bir aluminyum kadro ile scandium kadro arasında bariz hissedilebilecek bir fark yok. Sadece scandium ilavesi ile malzemenin sertliğinin artması sayesinde görece olarak aynı sağlamlıkta daha hafif kadrolar üretilebiliyor.. Ancak kullanımda bunu hissetmeniz pekte mümkün değil. Üst seviye bütün alu kadrolar açıları dışında malzeme olarak birbirlerine çok yakınlar. Ancak karbon kadrolar gerçekten farklı. Ben karbon kadroya geçene kadar farklı olduklarına inanmıyordum ancak iyi bir karbon kadro aluminyum bir kadroya göre performansı gerçekten olumlu yönde etkiliyor. :in:

Valla arkadaşlar ben karbon malzeme çok kullandım ancak gelin görün ki hiç karbon kadro kullanmadım... Ben yukarda arkadaşımın dediğine pek katılmıyorum ancak şöyle ki ... Şimdi bundan önce benzer ağırlıklarda bir scott scale 50 ' im vardı ve dönüş, manevra, ivmelenme gibi özelliklerine göre kıyaslarsam ve yere basması açısından kesinlikle ondan daha iyi olduğunu hissettim bunun nedeni scandium olduğu için midir bilinmez tabiki de .... Kadro geometrisi önemli... Evet bu kadro aliminyumun scandium ile zenginleştirilmesi sonucu elde ediliyor ve kadroya arazi şartlarında esnemezlik (rigitlik) kazandırıyor ki bu da dengenin ve kadro geometrisinin bozulmasını azaltıcı bir faktör... Ağırlık son taktığım parçalar la birlikte 10.70 kg civarındadır... Çok aman aman bişey almadım ama bu sefer çok pahalıdan ziyade performans/fiyat/ağırlık bazında hareket ederek topladım...

** Bisiklet dediğim gibi eski scott scale 50' me göre manevra kabiliyeti yüksek, atik, ve daha yakışıklı oldu... Ama dediğim gibi bunu direk scandium' a bağlamamız hatalı olur daha şunu söylebilirim marin gerçekten çok farklıymış bunu hissettim ancak 3 -4 aydır binmediğim için bisikletin hakkını vererek kullanamıyorum diye düşünüyorum ama şu bir gerçek ki geometrisi sanırım sürüşte insan acayip bir keyif veriyor.... Saygılarımla teşekkür ederimmmm ....

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
çok güzel olmuş eline sağlık.kendin topladığın için anlamı kat kat daha fazlalaşmıştır.senin adına.

• Beğen
Tepkiler: mtbcandir
@koraycan Evet kesinlikle haklısın ... Mağazadan alınan bir bisiklet 6 yaşında bir çocuk gibi ama benim ki bana 1 yaşında bebek gibi geliyor... ilk adımlarını evimde atmış gibi küçük bir çocuk ... :D

Emre herzamanki gibi büyük ve güzel bir işe imza atmışsın.Tebrikler!Güle güle,kazasız belasız...

• Beğen
@Emre Nakipoğlu

arkadaşlarım bana kızar...
bu verdiğin paraya otomobil alınır vs vs... uzar gider.....
marin kadrolar ayrı güzel,sizinkide....kazasız sürüşler :)

• Beğen
@Atagün Elma

Atagün saol kardeşim.... Beyendiğine sevindim ... Ön ve arka aktarıcıları kaldı eksik olarak :D Anlarsın ya ... :D :D Bu arada diğer yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Atagün Elma
@Emre Nakipoğlu

XTR ları yollayalım sana,kolaylık yaparız!Çorbada tuzumuz bulunsun...:in:

Geri