Scudo Sports

Bu da benim karakaçan

Scudo
Maşallah diyelim hocam, çok hoş görünüyor, özellikle farklı gidon yapısına bayıldım.

• Beğen
Tepkiler: furkan59
güle güle kullan... kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Beğen
"Kara uçak" bu resmen ... :) Güle güle kullanın...

• Beğen
Maşallah. Ben bu bisikletleri pek alıp binen olmaz sanırdım. :)

Her şeyiyle farklı bir bisiklet. Allah kaza bela vermesin, kayifle binin.

• Beğen
@Tahir Keskin

başka bisikletlerimde var ama bunu sürmek ayrı bir zevk .. allah sizede nasib etsin inşallah

@ERDİNÇ DURAN

teşekkürler

@baykuş97

teşekkürler

@onur d.

gidon çok başarılı sele carbon olmasına rağmen acayip rahat ..

Çok güzel bir bisiklet. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
vay anam vay ne güzel bir yavru bu :) aero bisikletlerin tasarımlarına her zaman hasta olmuşumdur.

hastayım bu arda geniş profiller yanal rüzgarlarda zorluk çıkarmıyor mu? performansı hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Elbrus ve furkan59
@İbrahim Akgül

Tekirdağ/çorluda yaşıyorum çok rüzgarlı biryer özellikle bu sene.. kadro profili geniş olduğundan yandan gelen rüzgarlarda sıkıntı çıkartıyor .. oyüzden carbon jant almaktan vazgeçtim dtswiss jant kullandım. Performans olarak verilen her kuruşa değer..

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Çok güzelmiş güle güle binilsin.

Sormak istediğim birşey var bununla hiç 100+ yaptınız mı ? Yaptıysanız konfor acısından alışılmış geometriye sahip road bike larla karşılaştırırsanız score ne olurdu merak ediyorum. Bende merida reacto ya sık sık bakıyorum TT tarzı oluşu konfor konusunda düşündürüyor beni sorum bu yüzden :)

• Beğen
@msklpsnt

defalarca +100/130 yaptım köy yolları soğuk&sıcak asfaltlarda test ettim.. Genelde merida reacto'su olan arkadaşımla turlara çıkıyoruz konfor olarak çok iyi .. yolyarış bisikletlerinde esneme +lastik basıncı + hız gibi etkenler varken çok fazla konfor aramamaklazım diye düşünüyorum... merida reactoyu'da öneririm açıları güzel

@cumali55
Nette 5000 TL fiyatı var bu bisiletin. @furkan59 daha ucuza almışsa ne mutlu. :)

(link)

• Beğen
@Tahir Keskin
faturalı ve orjinal mi ? :) 5000TL imkansız

@Tahir Keskin atilladaki bisiklet geçmiş senelerin modeli. burdaki bisiklet 2015 olabilir 5000 liradan daha fazla ödenmiş olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana.

• Beğen
Yanılmıyorsam renkler 2014 modele ait. Fiyat minimum 3500-4000 USD.

Edit ! Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız. Muhteşem bir bisiklet.

@Tahir Keskin abi 2015 s5in sadece frameseti 8000-9000 arası bişey olması lazım.
çok güzel bisiklet bu arada. güle güle kullanın. :)

• Beğen
Geri