Scudo Sports

Bu bisikletle uzun yola çıkılır mı?

@mustafa genç jant akor ayarı tam olarak nedir niye yapılır nasıl yapılcanı anlatan kaynak var ama nedir niye yapılır anlatan bir kaynak yok

Scudo
murat 131 ile yola cıkmak var birde mercedesle yola cıkmak var.butce yoksa uzun yol ıcın ucuz alternatif bisikleler var eski model ince kadro akortu citesi duzgunse bie dişsiz yol lastiği takarsan yüksek modelleri aratmaz fazla izmirde askerde iken kendime 80tl ye bulmustum 30 -40 tl ye lastık degıstırdım bsıklet ozlemını gıdermıstım mesela

Kesin ve net HAYIR

@ihtiyar
Hocam sizin bahsetmis oldugunuz 1950'lerden kalma o bisiklet, muhtemelen arkadasin gosterdigi bu bisikletten cok daha kalitelidir. Bu bisikletlerde ne kadro ergonomisi var, ne de alasim kalitesi. Bu bisikletle hicbir sey olmaz. Ayrica amortisorler, uygulanan gucu emdikce emecek.
Sizin bahsettiginiz turde 1960li yillarin bir bianchisini kullanmistim bir donem. O bisikletteki ergonomiyi hala bircok bisiklette bulamiyorum. Eskiden hersey cok daha kaliteliydi, siz cok daha iyi bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
ben 1980 model no name bı marka 6 vıteslı retro gorunumlu boyaları paslı akordu olmayan bsıklet kullandım ıkı ay gıbı gayet keyıflı ıdı rahattı u donusu yaparken kamyon cevırıyorum sankı yalnız bı ara rampa asagı ınerken gdon vıdası gevsemıs dıreksıynu cevurdıgım halde duz gıdıyordu nıhayetnde bu bısıkletlerden on kat daha ıyıydı

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@duketemre
yolun kaliteli asfalt,yükün çok az ise,az yorulma ile fazla yol alırsın.bizde otobanlar dişında kaliteli yol yok.

@soner kalaycıoğlu o zaman kötü yol fazla yük için kalın teker zaten yüküm o kadar olmaz herhalde kamp malzemeleri yedek parça 4 5 tane konserve falan

Geri