Scudo Sports

bu bisiklet nasıl

Scudo
7 vitesli olması kötü değil.zaten performansa dayalı bir bisiklet olmadığı için sıkıntı yaratmaz.7 vites size yokuşlarda ve düz yollarda yeterli olacaktır.fiyat olarakta uygun görünüyor.yerinde gidip görüp bakın birde test sürüşü yapın bence...

• Beğen
Tepkiler: derya çetin
bisiklette zaten max 4-5 vites kullanılıyor... tüm vitesleri kullanmak anlamsız ve gereksiz... ihtiyaç olmuyor zaten... 7 vites ihtiyaçları karşılar...

• Beğen
@derya çetin

Adres: Hemzemin Geçit Yanı Total Benzinlik Arkası Başakşehir/İSTANBUL Telefon No: 0212 963 12 24

Eğer yerlerine giderseniz rica etsem şu iki bisiklete bakabilir misiniz ?:

(link)

(link)

Benim bisikletim de 7 vitesli sahilde kullanmak için tek vites bile yeter

adres için tesekurler.bu ikisi dağ bisikleti ama ben şehir bisikleti bakıyorum. sanırım carraro 903 prizma alıcam.
karar değiştirmezsem:) sizce o nasıl.

@Ender şeker

hmm. o zaman benim de sorun etmeme gerek yok.ben de turlara katılmayı falan düşünmüyorum nasılsa:)

@derya çetin
Vitesten ziyade mutlaka bir kask edinmenizi tavsiye ediyorum

@Ender şeker
kask kullanmak sanki zor olur gibi geliyor ama alayım haklısınız. düşüp kafa göz kırmayayım:)

Bütçeniz ne kadar bilemem ama sedona 311 benim çok hoşuma gidiyor üstüne bagajı çamurluğuyla birlikte geliyor (link)
kask konusunda ise bayanlarda gerçekten zor oluyor yazın özellikle saçlar yüzünden baya bir sıcak oluyor birde kaskı çıkardıktan sonra saçların dağılma durumu var :)
ama zarar görmemeniz açısından takmakta fayda var hayatınız sağlığınız için.

• Beğen
@Gazel Girgin

o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. carraro prizma seçtim uygun boyut da bulursam.
kaskı da idare edicez artık:)

Bence kilitli maşalı bi mtb alıp şehir içinde kullanıcagınız zaman maşanızı kitlersiniz slick lastiklerinizi takarsınız şehir bisikletine çevirirsiniz. Araziye girmek istediginizde dişli lastiklerinizi takıp maşanızın kilidi açıp kullanırsınız. Sadece şehir içinde gezmek belli bi süre sonra bence sıkıntı verir değişiklik ararsınız. Arada arazide tırmanmak inmek güzel olur. Benim fikrim bu yinede karar sizin.

• Beğen
Geri