Scudo Sports

bu bisiklet cyclocross mu?

H.Genç

Daimi Üye
Tepki
133
Bisiklet
Trek
merhaba arkadaşlar bir sitede bu bisikletin ilanını gördüm fakat aklım karıştı. lastikler dağ lastiği maşa sabit. acaba bu bisiklet cyclocross mu?

(link)

Scudo
@Hakan Genç

En dandik dağ bisikleti. Hani şu market bisikleti dediklerinden. Eskiden hepimize kakaladıkları bisikletin aynısı.

Teşekkürler.

Loading %61..

Bu kadar da sert girilmez ki Berke bey :D

4000TL lik bisiklet adamı bütçe olarak soğutur :D

marketcross olmuş bu :).Çok ucuz (ör:150 tl) ise alınıp birkaç değişiklikle zevk alınabilir hale getirilir kanımca.Bu işler bütçe meselesi.Önemli olan mutlu olmaksa bir yerden başlanmalı.

@Berke Kazankaya

Cyc apex ile girseydin yav:)

Loading %61..

• Beğen
Tepkiler: Berke
@halil ibrahim duran

Abi öncelikle benle Beyli konuşmana gerek yok utanıyorum kaç yaş büyüğümsün. :)
Konuya gelirsek abi, belki sen buraya fiyatı yazmasaydın insanlar vay be güzel bir cylocross modeliymiş diye geçebilirlerdi ama haklısın biraz sert girmişim olaya. :)

@Berke Kazankaya

Utanma lütfen, sana saygı gösteriyorum, kötü mü?

ne güzel forum valla ya saygı ve sevgi çerçevesinde mutlu mesut herkez :D diğer forumlarda ki meydan savaşları yok :) bisikletforum bi harika dostum :D

• Beğen
Tepkiler: sabihavni ve Berke
Arada çıkıyor böyle ilanlar ya. En alt seviye mtb lere yol/yarış bisikleti diyenler falan. Zaten şu yarış bisikleti ismi de yapıştı kaldı yol bisikletlerine.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@ömer karan

evet ben de bazen sahibinden.com da galerici ağzıyla bisikletini satmaya çalışanların ilanlarını görüyorum mesela: değişeni yok, hatasız, orjinal, dosta gider, hastasına vb. bir sürü klişe zırva..

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
halil ibrahim beye katılıyorum.. bisiklet severler işte böyle saygılıdırlar birbirlerine... Bey,sayın,üstad,hocam vs... keşke bunları daha çok kullansak berkeciğim...

@emir yakup bulut

farklı ağızlar bile çıkıyor bazen. Ben çok iyi hatırlıyorum '' varsa daha temizi bırakırız biz bu işi'' başlıklı bir ilan görmüştüm :)

@halil ibrahim duran

gt markası delta bisikletin sattığı, üst seviye donanıma sahip modelleri de bulunan, bildiğim kadarıyla kötü olmayan bir marka. yabancı kaynaklarda da hakkında bilgi bulunabiliyor.
ayrıca bu model(arrowhead) 6061 alüminyum kadroya sahip, 1998'de de bulunan(kaçta başlayıp kaçta bittiğini bilmiyorum üretiminin) bir model: (link)

aynı kadro tasarımını da hala yeni model karbon kadrolarında bile kullanıyor gt
https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/4866_3477_l.jpg

buradaki biraz eski ve markanın alt/orta seviyelerinden olsa da çelik kadrolu market bisikleti muamelesi yapılacak kadar da kötü değil sanki :)
üzerinde çift katlı alüminyum jantları vs. bulunuyor en azından.

maşa sonradan takılmış.

@Mert C.

Benim cehaletim, üzerinden 15 yıl kadar geçtiği için öyle bir yorum yapmıştım. Hata da olabilir tabi ki...

Evet, kadro GT'nin klasik tasarimina sahip, buyuk ihtimal 90 veya 2000'lerden?? Zaskar vs kadar ust bir modeli degil belki ama hic de kotu bir bisiklet sayilmaz. Tabi seneler icinde parcalar degismis gibi duruyor: arka aktarici baya dusuk bir model gibi, krank uzerindeki garip nesneyi saymiyorum bile :)

@nurullah memiş

Cenk edilen zamanlara denk gelmemişsiniz demek. :D

Geri