marketcross olmuş bu .Çok ucuz (ör:150 tl) ise alınıp birkaç değişiklikle zevk alınabilir hale getirilir kanımca.Bu işler bütçe meselesi.Önemli olan mutlu olmaksa bir yerden başlanmalı.
Abi öncelikle benle Beyli konuşmana gerek yok utanıyorum kaç yaş büyüğümsün.
Konuya gelirsek abi, belki sen buraya fiyatı yazmasaydın insanlar vay be güzel bir cylocross modeliymiş diye geçebilirlerdi ama haklısın biraz sert girmişim olaya.
Arada çıkıyor böyle ilanlar ya. En alt seviye mtb lere yol/yarış bisikleti diyenler falan. Zaten şu yarış bisikleti ismi de yapıştı kaldı yol bisikletlerine.
evet ben de bazen sahibinden.com da galerici ağzıyla bisikletini satmaya çalışanların ilanlarını görüyorum mesela: değişeni yok, hatasız, orjinal, dosta gider, hastasına vb. bir sürü klişe zırva..
halil ibrahim beye katılıyorum.. bisiklet severler işte böyle saygılıdırlar birbirlerine... Bey,sayın,üstad,hocam vs... keşke bunları daha çok kullansak berkeciğim...
gt markası delta bisikletin sattığı, üst seviye donanıma sahip modelleri de bulunan, bildiğim kadarıyla kötü olmayan bir marka. yabancı kaynaklarda da hakkında bilgi bulunabiliyor.
ayrıca bu model(arrowhead) 6061 alüminyum kadroya sahip, 1998'de de bulunan(kaçta başlayıp kaçta bittiğini bilmiyorum üretiminin) bir model: (link)
aynı kadro tasarımını da hala yeni model karbon kadrolarında bile kullanıyor gt
https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/4866_3477_l.jpg
buradaki biraz eski ve markanın alt/orta seviyelerinden olsa da çelik kadrolu market bisikleti muamelesi yapılacak kadar da kötü değil sanki
üzerinde çift katlı alüminyum jantları vs. bulunuyor en azından.
Evet, kadro GT'nin klasik tasarimina sahip, buyuk ihtimal 90 veya 2000'lerden?? Zaskar vs kadar ust bir modeli degil belki ama hic de kotu bir bisiklet sayilmaz. Tabi seneler icinde parcalar degismis gibi duruyor: arka aktarici baya dusuk bir model gibi, krank uzerindeki garip nesneyi saymiyorum bile