- metroda kadın yanı boş,oturayım diyorsun,kadın diyor ki,benim yanıma oturamazsın!
- metrobüste kadınların yanı genelde boş,kimseyi oturtmuyorlar.
- yolda 2 - 3 m önünde kadın yürüyorsa yandın, erkek olarak sapıksın.kadın biraz sonra karşı kaldırıma geçiyor.
- kapı çarpmasın diye bir yerde arkadan gelene kapıyı tutuyorsun,arkadan gelenden bir kısacık teşekkür bile demiyor.diyeni de duymadım,görmedim.
- dolmuşta parayı soföre vermesini isteyenlerin büyük çoğunluğunda da teşekkür,rica hak getire.
- yardım edeyim dersin,yemediğin laf kalmaz;arkadaş da olduğu gibi.
toplum toplum değil ki.çağdaşlık,medeniyet,görgü,ahlak,terbiye,incelik kalmamış bu toplumda.hangi biriniz gördünüz,sabahları insanların birbirine selam,günaydın dediklerini?
gittiğim her avrupa ülkesinde en nazik şekilde insanlar birbirleriyle iletişim halinde.
trafikte yaya kaldırımdan geçiyorsun,araba kullanan seni ezmek istiyor.istiyor ki,yaya kaldırımından geçerken seni arabasıyla paramparça etsin.düşünüyor ki,altındaki makine ona bu hakkı tanıyor bu ülkede.
minibüs şoförlerinin psikolojisini hepimiz biliriz.bu hastalıklı insanlar toplu taşıma aracı kullanıyorlar bu ülkede.
siz ve sizin gibiler bir hayli büyük geliyor bu topluma.imkanı olan 1 sn durmasın bu hasta ülkede.
öldürülen çocukların anneleri yuhalatılıyor bu ülkede.
ne yardımı allahaşkına !?