Scudo Sports

İnceleme B'Twin Ultra700 AF Yol Bisikleti

@Zen.eren ABS grubunu bilirim. Onlar da beni iyi bilir. İlk üyelerdenim. :) İlgimi çeken tur olunca ben de katılıyorum. Kendini hazır hissettiğinde katılırsın

• Beğen
Tepkiler: Zen.eren
Scudo
Ben de almak istiyorum ancak internet mağazasında s beden yok. Biraz daha bekleyeceğim bakalım.

Şu bisikletin S kadrosunu bir türlü getirmiyor adamlar sanırım ellerinde ki stokları bitirince 2016 modelleri getirecekler. S kadro ellerinde olsa sipariş vereceğim ama bekleyeceğim mecbur.

@sahbaz061 Az kaldı, 2016-2017 serileri teker teker açıklanıyor. En son Giant'lar açıklandı. Fujiler açıklandı. bTwin'de açıklar yakında. Sizin bisiklet işinizin Kasım gibi sonuçlanacağını tahmin ediyorum. 2015, 2014 modelleri daha da ucuzlayacak.

@Kerem Groims dediğiniz gibi yeni modellerin gelmesi ekim kasımı bulacak gibi ama ben eylülde yıllık izne çıkacağım ve bisiklet ile yanıma fazla eşya almadan küçük bir Ege turu yapmayı planlıyorum. Ağustos, eylül ayları içinde btwin yeni modellerini yada ultra 700'ün S kadrosunu getirmezse Canyon endurace 6.0 almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Bakalım az biraz daha sabredeceğim artık.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Yeni demir atım. Tura çıktığımda fotoğraf çekmeyi unutuyorum. Bari evde çekip atayım dedim.

Dosyalar

• 20160717_222424[1].jpg
    20160717_222424[1].jpg
    50,8 KB · Okunma: 95
  • 20160717_222429[1].jpg
    20160717_222429[1].jpg
    61,7 KB · Okunma: 83
  • 20160717_222439[1].jpg
    20160717_222439[1].jpg
    56 KB · Okunma: 82
@kıvanç özkarayel
Selenin burnu fazla yukarda sanki duzeltmeni oneririrm sakat kalma sonra :) Benimkide oyleydi duzelttim

Hayırlı olsun Allahım kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Sele 520 de kullandıkları selenin aynısı ve bende uyuşma yaptığı için sportour jel flov sele ile değiştim çok rahat ettim tavsiye ederim :harika:

Bu fiyata Fiyat/Performans rakipsiz. Internette sadece L var. M ve XL icin magazalara sormak lazim.

Benim boyum 1.91 acaba xl benim için uygun olur mu ? Bu bisikleti kullanan arkadaslar var mi benim boyuma yakın ?

@ismail_32 Hocam ben 1.84 ile L kullanıyorum. L kadro boyu 56 cm oluyor. Belki bi fikir oluşur kafanızda

@celikkadro

M stokta görünüyor şimdi.

sezon bitti malum bu fiyat çok iyi ama alıp kışın evde yatacak, nisana kadar bekleyelim mi yoksa gidip alalım mı hemen

Konunun ilk gönderisindeki fotoğraflarda arka aktarıcı 105 gözüküyor. Ancak şu an (link) bakınca arka aktarıcı bilgisinin SLX11 olduğunu, aynakolun RS500 olduğunu görebiliyoruz.

Mağazadan alacak arkadaşlar arka aktarıcıya dikkat etsin. 105 ile SLX11 arasındaki farkı bilmiyorum ama fiyatın düşmesindeki sebepler arka aktarıcının ve aynakolun 105 grupsete ait olmamasından olabilir. Siteye yanlış bilgi girilmiş de olabilir. Decathlon bu, yapar.

Geri