Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Zen.eren Yok baya fark vardı aralarında yan yanaydı aletler

@Zen.eren
İlk sayfada bir arkadaş daha şunu yazmış bak;
"Almayı düşünüyordum fakat öğrendim ki triban serisinde olduğu gibi bunda da 51 cm ve altı boylarında 650c teker kullanıyorlarmış."

Scudo
@Zen.eren , @Auron Sanchez de görmüş sanırım, ben de gördüm 26" ifadeleri dolanıyor patlamalarda sıkıntı yaşanıyormuş.

Arkadaşlar benim bisikletin sağ fren kolu ; bisiklete oturduğumuz da bakarsak sola doğru kaymış.Vurarak falan mı düzelticem ?

@cenkildas Düşürdünmü bisikleti nasıl kaymış ?
Kolun plastiğini yukarı sıyır sonra vurmadan biraz zorlayarak sağa döndür.

@Zen.eren yok hiç düşürmedim.Demin bi sağlam çakıyım dedim düzeldi eyvallah.

Yine bir sorunla karşı karşıyayım.arka frenin pabuçları ile ilgili bu sorun.Bisiklete arkadan baktığımız da sol fren pabuçunun tekere yakınlığı ile sağ fren pabuçunun tekere yakınlığı eşit değil.sağ fren pabuçunun aralığı biraz genişlemiş.Frene basınca sol pabuç tekerleği sağa itiyor sonra sağ pabuç da tekerleğe değiyor. /-!--\ böyle düşünün

Triban 520 ye ait teker ölçüleri.
Alur 700'deki tüm bedenler de bildiğim kadarıyla 700c

Dosyalar

• big_ce7f60450b0143cda3a78139651c2b59.jpg
    big_ce7f60450b0143cda3a78139651c2b59.jpg
    40,7 KB · Okunma: 30
  • Beğen
Tepkiler: Zen.eren
@cenkildas hocam ordan cam parcasi vs bir sey olurda girerse patlatir muhtemelen. Nasil oldu baya bildigin delmis bir sey orayi :(

@Auron Sanchez 1. fotoğrafta parmağımın ucun da cam tam belli olmamış
@Zen.eren daha gelmedi set ama süper japon var :D
@Kerem Groims süper japonla yaparım belki

bisikletçiye gidicem ön tekerin akort ayarına orda sorarım ustaya artık yapıştır derse orda yaparım

@Mehmet Cetinbudak abi geri bildirim geldi mi bendede sanki yük binince gıcırdamaya başladı, bi sonuç alındı mı?
Edit, sorunu buldum seleden kaynaklı sesmiş ayakta gittim ses yok oturdum ileri geri yaptım gıcırtı geldi, sizinde aynı problem olabilir.

@HakanMaktav

Bugün aradım, bisiklet İstanbul Marmaraforum mağazasında anladığım kadarıyla. Sıra daha gelmedi, yaz olduğu işin yoğunluk var dediler. 15.07 da Bursa dan gönderdim. Bakalım 21 iş günü süre var demişlerdi. Beklemeye devam yani şimdilik.

Sele problemi olmadığını düşünüyorum, emin değilim açıkçası. Bakalım ne diyecekler?

@kıvanç özkarayel iki gün önce ultra 700 siparişi verdim. Umarım böyle sorunlarla karşılaşmam. Yabancı forumları , yorumları vs okudum ve bu bisikleti almaya karar kıldım.

2016 için yılın en iyi fiyat/kalite bisikleti seçilmiş. yorumlar çok iyi bisiklet için.

@Arkon Hayırlı olsun öncelikle. Gelince fotoğraflarını bekliyoruz. Bisiklet gerçekten çok güzel. Yerinde bir tercih yapmışsın. Umarım benimki gibi bir sorunla karşılaşmazsın. Ben daha bisikleti baktıramadım. En kısa sürede baktırcam.

@kıvanç özkarayel

Teşekkür ederim. Hayırlısı olur inşallah. Bu hafta içinde elime ulaşır sanıyorum. Heyecanla bekliyorum yeni yoldaşımı :)

@kıvanç özkarayel
Sanırsam göbekten geliyor o ses

Geri