Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

Benim 50 TL'lik hediye çeki daha bisikletim gelmeden mailime geldi. Bi' e-maillerinize bakın derim

Scudo
@tunç şenel Ben ürüne kalitesiz demiyorum. Yaşanan bir sıkıntıda ilgisiz ve beceriksizlikleri beni üzdü. Bisikletin sıkıntıları giderilebilir iyi bir serviste. Ama jant takımını hiç beğenmedim. Kilom 85 belki ondandır diyorum ama bilemedim. Uzun lafın kısası tüm bunlardan sonra bir daha en iyisini yapsada almam. Müşterinin sorununu çözemiyosan kendine yetkili servis bulucan oraya yönlendirecen. Orada part time olduğunu düşündüğüm üniversitede okuyan gençler çalışıyor. Bunlar hem satış hem servis hem reyon hemde depo sorumlusu gibi sanki. Halbuki tek uzman kişi olsa tüm servis işlerine yetişir. Demek istediğim konu uzmanı olmadığı gibi sorun gidermekte bana göre yetersiz personel çogunlukta. Belki 1 2 kisi iyidir serviste hakkını yemiyelim ama sanayide jantı döverek tamir eden kaynaklayan servislede bunu bir tutmak saçma. Jant ayarı hassas bir konu. Pabuca bakarak ayar yapıyorlar ki bunu tam 0 yapamıyorlar. Zaten akord sehpasıda gormedim akord tansiyonu icin tellerin tansiyonunuda tek tek kontrol ettiklerini görmedim götürdügumde. Hal böyle iken jant belkide kaliteli ama servis yüzünden begenilmuyor bile olabilir. Jantın ayarının yapılması için biraz kullanmak gerekiyor. Ama bu kadar sık ayar kacırması birazda kalite ile alakalidır diye düşünüyorum. Sanayide bisikletviye goturdum ama sekmeyi tam alamadı oda. Ilk kullanimda bozulacak ayarı.

• Beğen
Tepkiler: tunç şenel
@ilker teşekkürler içimi rahatlattınız araştırarak aldım ama hergün farklı bi yorumla karşılaşıyoruz inşallah sizinki gibi sorun çıkarmaz

@ilker çok güzel boyut nedir bisikletin L mı M mu

@Mrttkgz
Nesi sorun çıkaracak hocam. Burada iki arkadaş kullanıyoruz ama yaz, kış.. Ben en az 5bin, arkadaş 7-8bin yapmıştır. Yani üstünden inmiyoruz her türlü yol şartında. Neredeyse hiç bir sorun yaşamadık.
Bisikletim M boy bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Mrttkgz
@Auron Sanchez sorun değil hemen yeni bir kart çıkar ve fatura bilgilerini o karta işlemelerini iste ya da kendin işleyebiliyorsan işle.

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
@Groims Hocam olmadı öyle yapılacak dendi de keşke baştan öyle yapsalarmış bu kadar bekleyeceğimi bilsem :(

Bu arada yol bisikletine geçeceklere küçük bir hatırlatma yapayım, örneğin aynakolda küçük dişlidesiniz ve rubleyi fazla yükseltince zincir attırıcıya deyip sürtme yaptı. Vites kolunu yarım ittirip (tokatlama) bunu düzeltebilirsiniz.

@Deniz Duman Şimdilik sorun yok hocam ya çok şükür. Vites ayar tutmadı iki kez onun dışında sorun çıkmadı da sağolsun burda usta bi çocuk buldum baya işinin ehli iki dakikada düzeltiyor. İlk başlarda ayar tutana kadar viteste bozulmalar olabiliyormuş bakalım ya inşallah düzelir hemen

@ilker Aynen hocam sol attırıcı 3 lüymüş bir tane araya alma durumu var çok iyi o durum, beğendim baya. Hem beni yormuyor hem çapraz kullanımı engelliyor

Simdi yaklasik 5-6 km yokus ciktim cok rahatti. Ancak mtb de hissettigim hizi bunda hissedemiyorum yani hız daha fazla ancak mtb deyken ucuyor gibi hissediyordum surekli frene basiyordum, bunda normal hizindaymis gibi hissediyorum frene basasim gelmiyor anlamadim:eek::eek: Gölcüge kadar gidemedim hava karariyordu aydinlatmam cok yetersiz kaliyor, cukurlara guvenemiyorum. Bir dahaki sefere daha guzel fotograflar atacagim. Bunlari da begenmedim de bugün atacagimi söyledigim icin cekiverdim hemen :eek:ops::eek:ops: zaten bisikleti dayayacak yer de bulamadim:agla::agla:

Arkadaşlar, ben Cuma akşamı Bursa'da Mudanya'ya doğru gittim. Rampa aşağı inişte, rüzgarın da etkisi ile bisiklet birkaç kez savruldu. 13 kg'lık dağ bisikletim ile 1.35 ince teker olmasına rağmen hiç böyle birşey yaşamamıştım.

ALUR 700 hafif olduğundan mı? Lastikleri ince olduğundan mı? Bayır aşağı frenle inmek zorunda kaldım? Ne dersiniz? Hep böyle mi olacak? Sadece rüzgarın etkisi mi yoksa?

• Beğen
Tepkiler: Groims
@cetinbudak Zamanla hakimiyetiniz artacaktır, tabi ki daha akıcı bir bisiklet. Ayrıca üzerinde aldığınız pozisyon hava direnci açısından daha iyi. Yan rüzgarlarda mutlaka biraz sallama olur :)

@cetinbudak Farlar Moon Comet ve (Ön farın adını sallıyorum) Meteor sanırım.

Maşallah. Güle güle binin.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Cetinbudak
@Groims

Evet üstadım, farlar söylediğiniz gibi Moon Comet ve Moon Meteor.

Allah razı olsun, bilmukabele.

@Zen.eren

Hornit db140 kornanın düğmesi hocam. @Groims doğru bildi.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@cetinbudak hocam, horniti Türkiye'den mi aldınız? Ben de düşünüyorum almayı.

Geri