Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

Scudo
@cetinbudak

@berktx

hayırlı olsun sizlerden de fotoğrafları ve ilk izlenimlerinizi bekliyoruz.
güncel olarak alur700 xs 34 tane m 12 tane l 8 tane kalmış alacak olan arkadaşlar elini çabuk tutsun.

Arkadaşlar Bisikletlerinizin güzel fotolarını buraya koyarsanız süper olur.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Cetinbudak
@Auron Sanchez
Ben de hala alttaki bilgi yazıyor. Kargoya verilmemiş gibi görünüyor. Yarın alabilir miyim acaba? Sizde nasıl işledi süreç?
"Siparişiniz hazırlık aşamasındadır. Kısa bir süre içerisinde kargoya teslim edilecektir. (Not: Havale ile yapılan alışverişlerde ürünleriniz, ödemesi alındıktan sonra hazırlanacaktır.)
Öngörülen teslim tarihi: 24/06/2016."

@murat serbet
Arkadaşlar decathlonu aradım sevkıyatlarda problem olduğu için siparişiniz yarın kargoya verilecek dedi. Muhtemelen diğer sipariş eden arkadaşlar da etkilenecek.

@murat serbet hocam bende de öyle yaziyordu ilk iş gününde kargoya vermişlerdi, zaten e postaniza baska mesaj gelmediyse henüz göndermediler demektir. Umarım en kisa sürede elinize ulaşır.

@Groims hocam son sinav yarin, sinavdan sonra cikip guzel bi yere gidecegim, orada fotograflarini cekip paylasacagim :)

@murat serbet

Ben aynı gün bisiklet ve ayakkabı sipariş etmiştim. Bisiklet yola çıktı, ayakkabı internet sistemindeki problemden dolayı gecikebilir diye mesaj geldi.

Hayırlı cumalar arkadaşlar,
Bisiklet bugün geldi. Hatta iş yerime getirilmesini istemedim, iş yerinden kısa bir süre izin alıp, Aras kargo şubeye gidip kendim aldım. Kutusu çok büyük olduğundan kutusundan çıkarıp arabanın arka koltuklarına koydum.

Pedal dışında her şey monte zaten, gidonun yer kazanmak amaçlı açısı kaydırılmıştı, düzeltiyoruz.

Eve gidince de pedalları taktım, gidonu ayarladım. Lastikler şişik değildi, onları gittim şişirttim, işe dönmeden kısa bir test sürüşü de yaptım, içimde kalmasın diye.

Vitesler ayarsız, bildiğimiz ayarsızlık seslerini yapıyor. Ayar istiyor.

MaşaAllah hepimizin bisikletlerine inşaAllah, Allah kazadan beladan korusun hepimizi

Dosyalar

• IMG_5091[1].JPG
    IMG_5091[1].JPG
    207 KB · Okunma: 76
  • IMG_5092[1].JPG
    IMG_5092[1].JPG
    162,3 KB · Okunma: 68
Arkadaşlar bisiklet alacağım . Araştırıyorum ...Çok acelemde yok açıkçası ...35 yaşımdayım zaten son 15 yıldan beri binmiyorum :) ....Daha bir yıl daha binmem ama alabileceğimin en iyisini almak istiyorum...Yol yada tur bisikleti alacağım .....Aslında düne kadar kesin kararımı vermiştim ...Alur 500 alıyordum ama bir bisiklet gördüm ki beni benden aldı . Zevkler değişir tabi ama ben hayran kaldım .Fiyatı bir hayli yüksek ama harç- borç alabilirim sanırım çok beğendim...Yalnız bisiklet hakkında hiç bir fikrim yok ...Fikri olan , tanıyan , kullanan yada kullanan birini tanıyan varsa bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek .... (link) - lungo modeli

Alur 700 Sahibi Arkadaşlar hepiniz güle güle kullanın..sizlere bir sorum olacak ultra 700 ile arasındaki fark eski seri 105 deniliyor peki 12/28 ruble ile yokuşları rahat çıkabiliyormusunuz

@NewStyle Hocam ben 10 km yokuş çıktım büyük ihtimalle daha fazladır bakmadım tam bakmadım da hiç yormadı. Alışkınım yokuş çıkmaya belki ondandır bilmiyorum

Az önce bende alur 700 L beden siparişini verdim mağazadan alıcam hem kargo parası vermek istemedim hem ayarlarını orda yaparlar die düşündüm. Pazartesi elimde olur die düşünüyorum bakalım 3 gün Nasıl geçicek.

@Mrttkgz Hocam en iyisini yapmışsınız. Şimdi benim vites ayarında yine sıkıntı çıktı bakalım bi daha göstericem bisikletçi çocuğa. Hem yağlasınlar zinciri söyle de ona çok dikkat et.

@Auron Sanchez tamam hocam uyardığın için teşekkür ederim aklımda yoktu zincir yağı olayı gerçi decatlonda çalışanlar ne derece biliyor bu işi bilmiyorum ama dün birine alur 700 almayı düşünüyorum dedim başka bişi söyledi bisikletten haberi yok :))

mağazalarda halen eski fiyat gözüküyor mağaya gittim indirme girmedimi bu dedim bilmiyorum dedi internete özel olabilir dedi sanıyorum bilgisi yoktu arkadaşın

@Mrttkgz Hocam oranın yine yetkili servis elemanı vardır onlar yapar muhtemelen. Boşuna 30 lira zincir yağına verme hemen baştan :)

@NewStyle hocam dün gittiğimde sordum mağaza ve internet farklı kişilere aitmiş gibi düşün dediler birbirinden bağımsız taksit ve bazı ürünlerin fiyatları farklılık gösterebiliyormuş

@Auron Sanchez evet arakada bi yerde bisiklet tamir dükkanı gibi bi yer var illaki orada bilen biri çalışıyordur

@tunç şenel Hocam sorunun yeri burası değil ama Creme bisikletleri biliyorum. attığın linkteki kadro ergonomisi bel ağrısına yol açabilir. O yüzden bisiklet kadrosunu daha dik oturacak şekilde seçmenizi salık veririm. (link) (link) Surly bu işin eskilerindendir.

Burası bTwin markasının yeri olduğuna göre bir de bTwin önereyim. bTwin 520 kadrosu itibarıyla uzun yol için kullanılabilir. Kullanıcılar çanta taşıyıcı takmak için kadroda yerlerin olduğunu ifade etmişlerdi.

Alur ve Ultra modelleri yarış bisikleti ergonomisine sahiptir. Öne eğilme fazladır.

@NewStyle İnternet mağazası ile normal decathlon mağazaları farklı stoklara sahip olduğundan internet mağazası fiyatları farklılık gösterebilir.

Birde decathlonda kargo ücretsiz mi bugünde? Kaçına kadar böyle?

• Beğen
Tepkiler: tunç şenel
@Groims Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için ..Peki kalitesi ile alakalı bilgin var mı ??? Malum her zaman fiyat - kalite paralellik içermiyor ???

@Groims Bir de haklısın yeri burası değil de ... Bu bisikletle alakalı bilgi çok az ... Açılmış bir konu başlığı yok ...Ben sizlerin fikrini alayım dedim ..

Geri