Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@ilker bey aynen, önceki mesajlarda yazdığım gibi tecrübe etmedim ve kullanan kişilere bıraktım o kısmı :) ; sadece düşük performanslı olduğunu düşünmüştüm. 600 tl'de değilmiş tabii, scirocco takarım diye düşünüyordum, eskiden 600 civarına geliyordu :)

Scudo
alur 700 M kadro bisikletim 2 gün önce elime ulaştı. öncelikle almak isteyenler için kısa deneyimlerimi söylemek istiyorum öncelikle sora ve claris setli bisikletler 3000 tl den ağagı değilll !!.....ben 179 180 boyundayım M kadro tam oluyor. boyunuzla kadro uyumu çok önemli sürüş performansı için..uzun araştırmalar sonunda alurda karar kıldım.105 setli sıfır bir bisiklet 3800 .4000 ve daha fazla arasında fiyatı var. alur kadro olarak çok estetik ve kabloların kadro içinden geçmesi güzel yenilik.105 set bence tatminkar. aynakol press fit olması ve hafif olması büyük avaantaj.lastikler çok kaliteli değil ama performansı iyi bence. jant setine gelince .mavic kullanmış birisi olarak .akıcılıgı mükemmel.. bisiklet gerçekten çok hafif...3000 liraya alınabilecek bu özellikte en iyi bisiklet diyebilirim.

@firat_firat

Hocam afedersiniz de 3000 den aşşağı değil diyorsunuz da sizin 3000 den aşşağı değil dediğiniz markalarla Btwini kıyaslamak saçma geldi bana. Mossoyla, Salcanoyla, Carraroyla kıyasladıysanız eğer size 2600 e 105 setli Carraro 062, 2800 e Mosso tca 735 105 setli çok kolay bulabilirim :D Ki bunların sora ve claris setli aletleri 1700-1800 ü geçmez mağazaya gittiğinizde

Alur ve Ultra'nın kadrosu gerçekten ultra ama, kıyaslanır yani :)
dediklerinizle kıyaslanmaz, haksızlık olur btwin'e :) bi'tek mosso'nun kadroları da iyi

Bisiklet indirim e girmiş arıyanlar
(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
indirimle beraber çok cazip bir hale geldi alur700 tam bir fiyat performans bisikleti oldu.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Alur 700 Düşünenler Fİyatı 2.499 Düşmüş Bence Kaçırmasınlar Yukarıyada Yazmıştım Şimdi Hakettiği Fiyata İnmiş

• Beğen
Tepkiler: uğur ay
@liteon Nakit odemede buna yakin fiyatlara almak mumkun.

Alur700 gecen senenin modeli. Ellerinde kalan son bisikletleri satip bitirecekler. Fiyat gercekten cok iyi. Her kadro boyu yok maalesef. Kendinize uygun bir tane bulursaniz kacirmayin.

@liteon
Herhangi bir Mosso bayiisine giderseniz herkes gibi siz de alabilirsiniz. Yapilacak indirim tutari sizi sasirtacaktir eminim ki. 2800 olmasa dahi 3bine cok rahat ineceklerdir.

Alur 700 icin 184 boy, 84 bacak ici L kadro tam mi uyuyor ben mi yanlis okudum :(

@liteon
2800 e alan arkadasim var o biraz da sizin pazarliga kalmis :)

@liteon Nakitte 2750 gibi rakamlar duyabilirsiniz Mosso için. Ultra da indirime girse çok güzel olurdu. Eski 105 set ve komple 105 değil Alur bunları da göz önünde bulundurmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: liteon
@Auron Sanchez
Mossonun jant ne olacak peki?

@ilker
Orada jant kiyaslamasi yapmadim. Yukaridaki arkadas bu paraya clarisli sorali bisiklet bulursunuz anca yazmis. Grup setle alakali bir konusmaydi o. Lutfen okuyup oyle yorum yapiniz.

Ne alaka, komple bisikletten bahsediliyor burada. O zaman bisikleti bırakın sadece set adı anın

@ilker
Benim cevap yazdigim arkadas komple bisikletten bahsetmiyor. Dedigim gibi cevap vermeden once okuyun orda yaziyor.

Şu anda feci halde fiyat performans bisikleti oldu. Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum, düşünenler kaçırmasın derim.

• Beğen
Tepkiler: bua
@ilker hocam almayı planlıyorum şuan eğer perşembeye kadar kadro boyu kalırsa 1,84 boyum 84 cm bacak boyum var, sitede gördüğüm kadarıyla L beden tam uyuyor. Yanlış mı baktım ya da anladım siz kullanıcısısınız galiba yardımcı olur musunuz?

Geri