Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Sti kolları satmayı düşünüyorum ben piyasası nasıl satılır mı sizce?

Scudo
@bibisiklet neden satacaksınız? Grupset yükseltme filan mı yoksa flat bar için mi?

@bibisiklet
@gunes1001

Gunes1001'e katılıyorum.
Hocam jant işini çözdüm 450 TL'ye değişimi ile birlikte, Cole Rollen aldım. Şuan gayet güzel, rijit duruyor bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz.

Arkadaşlar btwin larınızı uzun turlarda kullanıyor musunuz?

Arkadaşlar sanırım aradığım tribanı buldum ancak bisiklet başka bir ilden gelecek PTT ile kapıda ödeme seçeneği artık yok mu? Satıcı öyle söyledi veya bu sanalpazar linki vs olayı nedir bu konulara çok yabancıyım alışverişimin güvenliğini Nasıl sağlayabilirim ? Teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar triban 500 ile aranıza katıldım sonunda :)

@Oğuzhan Çaylak

Güzel günlerde kullanın.

Bu tip mesajlara en azından bir fotoğraf eklenmesini öneriyorum.

image.png image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.png image.jpeg @Ahmet Zeki @Kaan.Özçelik tesekkür ederim bi deneyeyim becerebilirsem hem de değerli yorumlarınızı almış olurum ilk defa ikinci el bisiklet aldım çünkü :) bisiklet henüz kargoda o açıdan kendi çektiğim resimleri eklerim dedim ama kısmet belki eski sahibi de aramızdadır Mersin'den aldım 2015 eylülde alınmış faturası garantisi var yorumlarınızı bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Sert79
@Oğuzhan Çaylak hocam bende cityfun70 kullanicisiyim, triban 520 bir ara indurimdeyken acaba degsitirsemmi diye dusunmustum..tabi kivrak hareket edemedim degisim icin.velhasil alamadik cityfunla devam ediyorum..simdi elmayla armutu kiyaslamamak lazim ama yani cok sey kaybettimmi bilemedim..nasil farklar var..yani umdugunuzu bulabildinizmi..

@Ismaildmr bisiklet henüz elime ulaşmadı ulaştığı Zaman cevaplayayım olur mu? :) esen kalın

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@Oğuzhan Çaylak hocam aman dikkat edin kapıda ödeme vs olayları dolandırıcı işi güvenmeyin, kargocu parayı almadan paketi teslim etmiyor ve kontrol de ettirmiyor. İl dışı alışverişlerde elden alacak birini bulmak en iyisi.

@occupypolice öncelikle cevabınız için tesekkür ederim.
haklısınız ancak her ilde de insanın bir dostu olmuyor maalesef. gene en mantıklısı forum sözlük vs platformlardan insanların bildiği tanıdığı olumlu dönüş yaptığı kişilerle alışveriş yapmak sanırım..

Arkadaslar merhaba,

Triban3 hakkinda birkac sorum olacak. Bir arkadasim icin uygun fiyatli yol bisikleti bakiyoruz. Seceneklerden bir tanesi de Triban3. Internette Triban3'un teknik ozelliklerini ve kadro olculerini bulamadim.

52 kadro triban3 kullanan varsa, bu kadro olcusune uygun boy ve bacak boylarini soyleyebilirmi?

Triban500'de S kadroda 650 lik teker kullanmislar. Triban3'un kucuk olculerinde 650lik teker var mi yoksa butun kadro olculerinin tekerleri 700 mu?

Triban3'un on masasi karbon mu yoksa celik mi?

Simdiden tesekkurler.

@celikkadro Merhaba, small kadroda 650b jant lastik var Triban 500'deki gibi. Bildiğim kadarıyla aynı kadroya sahipler. Maşası da çelik.

big_f8d4fdc8-440d-466d-b09f-53ca0299ebb8.jpg

@Thranduil Tesekkur ederim. S kadroda 26inch teker kullanmislar. Triban500 almamamizin tek nedeni buydu zaten.

Geri