Arkadaşlar herkese merhaba. Bayadır triban 3 ü araştırıyorum. Boyum 1.70 iç bacak boyum 74 cm hangi kadro uygun olur. Birde 600 tl civarına triban 3 bulabilir miyim. Cevaplarsanız sevinirim
@Berkbey (link) Berkbey boyunuz ve bacak boyunuzu söylerseniz kadro ölçüsü konusunda yardımcı olabiliriz. Ayrıca kuvvetle muhtemel biliyorsunuzdur ama 51 kadro Triban 3 -655 54 kadro Triban 3- 700 lastik ebatlarına sahip. Ben şimdiki bisikletimi almadan önce çok fazla niyetlendim Triban 3 almaya 1.68 boyum var 54 kadronun bana uyabileceği söylendi sonradan sahibinden de başka bir bisiklete denk geldim ve onu satın aldım.
@Berkbey İlk mesajınızda yazmışsınız zaten kusura bakmayın görmedim. Ölçülerimiz hemen hemen aynı 54 kadro iyi bir tercih olur ama sadece Triban 3 için diğer markalarda iş değişiyor. 54 kadronun bir diğer avantajı da 700x23 lastiklere sahip olması ama 54 kadro biraz zor bulursunuz gibi benim uzun aramalarım sonucunda 2 tane denk gelmişti yaklaşık 2 aylık bir süreçte 1 tanesi Mersin de diğeri İstanbul daydı ancak İstanbul daki hemen satıldı 700 TL ye.
@trainspotting35 yardımlarınız için çok teşekkür ederim araştırıyorum bende dediğiniz gibi baya zor bulunuyor 54 kadro. Tekrar çok saolun bilgilendirmeniz ve yardımınız için
@Kazuya aynen öyle sana katılıyorum ama işte ikilemde kalınca ben triban500 aldım ama gerçeği söylemek gerekirse 600 biraz zor duruyor ve kadro boyu da yok denecek kadar az. Mersin'de vardı bir tane 54 kadro ve tahmini 700₺ ye onun da ilanı kalktı.