Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Arkadaşlar herkese merhaba. Bayadır triban 3 ü araştırıyorum. Boyum 1.70 iç bacak boyum 74 cm hangi kadro uygun olur. Birde 600 tl civarına triban 3 bulabilir miyim. Cevaplarsanız sevinirim

Scudo
herkese merhaba,t3 kullanicisiyim,seri numarasi nerede yaziyor bilen biri var mi acaba?Ekstradan yerini foto ile gosterebilirse cok mutlu olurum

Arkadaşlar 600-650 tl arası triban 3 arıyorum 51-54 kadro civarı bilen gören haber verirse çok sevindirir beni iyi geceler dilerim

@Berkbey bence şu bisikleti pazarlıkla alabilirsiniz.
ekipmanları ilerde ihtiyaç duyacağınız ekipmanlar
(link)

@Berkbey (link) Berkbey boyunuz ve bacak boyunuzu söylerseniz kadro ölçüsü konusunda yardımcı olabiliriz. Ayrıca kuvvetle muhtemel biliyorsunuzdur ama 51 kadro Triban 3 -655 54 kadro Triban 3- 700 lastik ebatlarına sahip. Ben şimdiki bisikletimi almadan önce çok fazla niyetlendim Triban 3 almaya 1.68 boyum var 54 kadronun bana uyabileceği söylendi sonradan sahibinden de başka bir bisiklete denk geldim ve onu satın aldım.

Düzeltme yapayım 655 değil 650 olacaktı kusura bakmayın. :):)

Boyum 1.70 bacak boyum ise 77 cm

@Berkbey İlk mesajınızda yazmışsınız zaten kusura bakmayın görmedim. Ölçülerimiz hemen hemen aynı 54 kadro iyi bir tercih olur ama sadece Triban 3 için diğer markalarda iş değişiyor. 54 kadronun bir diğer avantajı da 700x23 lastiklere sahip olması ama 54 kadro biraz zor bulursunuz gibi benim uzun aramalarım sonucunda 2 tane denk gelmişti yaklaşık 2 aylık bir süreçte 1 tanesi Mersin de diğeri İstanbul daydı ancak İstanbul daki hemen satıldı 700 TL ye.

@trainspotting35 yardımlarınız için çok teşekkür ederim araştırıyorum bende dediğiniz gibi baya zor bulunuyor 54 kadro. Tekrar çok saolun bilgilendirmeniz ve yardımınız için

@Kazuya ben daha önce aramıştım o arkadaşı ve haklı olarak pazarlık yapamayacağını söylemişti :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@quzilqurt arkadaş 600 lere demiş die dedim aslında. O bisiklet temizse o fiyat az bile:)

@Kazuya aynen öyle sana katılıyorum ama işte ikilemde kalınca ben triban500 aldım :) ama gerçeği söylemek gerekirse 600 biraz zor duruyor ve kadro boyu da yok denecek kadar az. Mersin'de vardı bir tane 54 kadro ve tahmini 700₺ ye onun da ilanı kalktı.

@Berkbey
  • 276063608 dostum sahibinden'de şu ilana bakar mısın ? 750 diyor ama bir konuş derim.

@Berkbey ben 170 boy 75-76 iç bacakla 54 kadro Triban 3 ve 5 kullandım. 54'den başkasını arama bile. Ama arkadaşların dediği gibi zor bulursun..

Geri