Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@juelz Daha önce de yazıldı artık Triban 3 gelmiyor, dediğin gibi 5 ve 520ler geliyor...

Scudo
@SanerDK
Teşekkürler hocam, yani bu iş olmazzzz diyorsun :)

Herkese merhaba , bnde 2. El olarak triban 3 alicam fakat eski modeller ile yeni modeller arasinda fark var , eski model karbon masali ve shimano sistemli , yenisi aluminyum ve mikrosihft sanirim . 2 yillik olan eski triban 3 mu , yeni olan triban 3 mu secilmeli ne diyorsunuz ? ☺

@ilker,Boşver nasıl duracağını sağlığına bak, yol Türleri için tuhaf kaçsa bile rahat etmekte lazım, benimde Aklımı çeldin sanki biraz:)

@furkan.zaman

Kırmızı temiz bulabilirsen al ama bulamazsanız bende 57 kadro triban 3 var Mart sonu aldım Tur bisikleti ne gecicegim o sebepten satıyorum

@Miriel ince ve dayanıksız jant seti, rahatsız sele ve maşa konfor sıfır şehir içinde :D

@SanerDK Bu Tribün 3 özelinde mi yoksa yol bisikletleri hakkında genel düşünceniz mi?

arkadaşlar 2. el triban 3 almayı düşünüyorum. ilk yol bisikletim olacağı için en düşükten başlamak istedim. daha önce rr 8.1 kullanıyodum ve yol bisikleti hakkında shimanonun vites sistemleri dışında bi bilgim yok. boyum 1.75 iç bacak boyuysa 77-78 cm geliyor. kadro boyu 54 cm mi bakmalıyım yoksa 57 mi? 57 alırsam seleyi en alçak seviyede kullanmak istemiyorum öyle olur mu :D ve birde ne sorunlar çıkabilir karşıma? aldıktan sonra maşa sele borusu sele falan değiştirip hafifletmek gibi düşüncem var ne dersiniz?

@olympos Bulabilirsen al :) 54 olur, 57 dediğin gibi sıkıntılı olur :D Sorun ne açıdan soruyorsun? Genel olarak vitesler biraz sıkıntılı ama çok büyük engel değil, önce bir kullan sonra hafifletirsin istersen :harika:

@taner07
2. ellere baktımda 54 pek göremedim, 57 istanbulda da buldum ama daha tam karar veremedim. sorundan kastım arabadaki gibi çok km yapmışından değil bakımsızından mı korkmalıyım yoksa olabildiğince az kullanılmış mı olmalı? 8.1de bazen vites geçişlerini hissetmiyodum bile. microshiftte tatmin eder mi? birde v frenle hidrolik fren arasında çok fark var mı frenleme mesafesi olarak?

@olympos Çok km yapmış olması muhtemeldir ama pek sıkıntı olmaz, bisikletin bakımı ve parçaları daha önemli bence :harika: Farklı vites sistemleri kullanmadım ama microshift dediğin kadar iyi değildir hatta sorunludur bile denebilir :komik::komik: Evet frenlere alışana kadar belli bir süre denemeler yap ve çok fazla hızlı kullanma, kötü sonuçlar doğurabilir...

Kirmiz triban 3 karbon masa artisi var. Sora set eski surum ustundeki. Ben 6 ayda 4000 km yaptim beyaz olan ile fiyat performans olarak bu araliktaki en iyi secenek diyebilirim. Microshift yeni baslayan biri icin son derece yeterli bence. @olympos 57 cok buyuk gelir. 51 in ust sinirindasin 51de 54 te olabilir.

• Beğen
Tepkiler: olympos ve lealtad
@olympos 54 bakmalısın bence. 57 büyük gelir ve hakimiyeti azaltır. Hatta salcano xrs 040'larıda bi gözden geçir vites sistemi olarak daha iyidir. Zira 3500 var grup set. Salcano da 51 triban 3'de 54 ile birebir aynı. Geçen akşam bizzat ölçtük @nejnej ile. Onun triban 3 54 kadrosu, benim 040 51 kadro vr arkadaşın focus 53 kadrosu aynı üst boru ve alt boru ölçüsüne sahipti...

Merhaba , daha once sorulup cevaplanmis olabilir fakat aramalarima ragmen cevap bulamadim , ozur dileyerek tekrar soruyorum .
Kirmizi triban 3 alacagim , ikinci el , 2 yillik bir bisikletmiş , fakat faturasi yok , kadro garantisi hakkinda ne yapabilirim , garanti devam eder mi faturasiz olarak ??

@furkan.zaman Faturası olmayan ürünün garantisi olmaz. Ürünü decathlon kart ile aldıysa o da aynı görevi görebilir ama...

@furkan.zaman fatura yada alındığı Decathlon kart olmadan zor. Aslında teknik olarak devam eder ve bakabilir sonuçta kendi ürünü ve aynı ürünü satan başka yer yok. Lakin uğraştırırlar seni..

Ben de triban 3 aldım şehirdışından fakat kadro boyu küçük geldi ve şuan satmak durumundayım:(.Bisikletle alakalı hiç bi problemim yok sadece boyu küçük (48-50 kadro olması lazım).Herkese tavsiyem ikinci el bisiklet alırken acele edilmemesi ve tercihen elden teslim alınmasıdır.
1.jpg

Arkadaşın kendisi bu

• Beğen
Tepkiler: GhostRider_17
Geri