Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Silmarillia Bana büyük geliyor. Omuz genişliğim 40-41cm civarı, bisikletteki gidon 44cm. Bisiklet üstünde kollarımı sağa sola açtığımı hissediyorum :D Üstünde gelen gidon çok da hafif değil zaten, ucuza karbon bir gidon bulursam değiştiricem, yoksa ya takas ya da bununla devam gibi gözüküyor yakın zamanda

Scudo
@Aras Aytekin evet kaski degistirmelisin. 1 parmak hayatina mal olur.
Bisikletin fabrika cikisnda ayarlari yapiliyor ucakla turkiyeye geliyor bidahada dokunulmuyor :) yani sadece ayarlari kacmistir bisikletin. Bu tamir yaklasik 10 saniye surer.

@Aras Aytekin arkadan tamamen sıktınız mı?
eğer değiştirmek isterseniz benim kaskım da 1 parmak falan dar geliyor, L bedense, takas düşünebilirz, kaskımı ilanlara koydum ilginizi çekerse haberleşelim

@hkndng, satmayı düşünüp hemen ilan vermiştim ancak kullandıkça Hoşuma gidiyor.
Ayrıca arkadaşlar, bugün rubena shield hafif arazi aps 26x1,75 patika lastiğiyle denedim, sonuç:
Yüksek viteslerde kadans artımı oldu, aynı yolları daha az yorularak geçtim,
Akıcılık arttı, belkide oldu demek daha doğru 2,10 da akmıyor gibiydi,
Bozuk,patika ve mıcırlı yollarda konfor düştü,
3-5 cm' lik kaldırım/çıkıntılar ve Yükseklik farkı olan yerlerde işe yaramadı tek korkumda buydu aslında Çapraz olarak mtb lastiği ile rahatlıkla geçiş yaptığım yerlerde arka tekerleği sürükledi, tahmin ettiğim için yavaş geçtim ve düşmedim.
Biraz kros bisikletini andırdı, ayna kolu büyük dişli olan ile değiştirsem, kros almadan direk yol bisikletine geçebilirim gibi geldi.
Bende alur 700'ü çok beğendim ufaktan niyetlemeye başladım.

@ilker, tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun çok iyi yapmışsın, kazasız belasız binişler dilerim.
10 gündür araştırıyorum, o fiyata Carbon kadro bile vardı hatta Alur 700 'den de 1kg kadar ağırdı ve çok ünlü 2 markadan birindeydi.
Ama ben Alur 700 dedim kendime

@Kazuya ilanın linkini paylaşabilirseniz inceleyebilirim kask L beden evet

Kaskınızı inceledim ancak galiba yol bisikleti kaskı düşünüyormuşsunuz kaskım mtb türü

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bende hanıma 2.el çok az kullanılmış, Triban 3 aldım. Boyu 172, bisiklet 51 cm. Belki 54 olurdu ama ilk yol bisikleti olduğu için ihtiyatlı davranıyor. Bir de Bikeandoutdoor'a gittik. Ölçtüler, ayarladılar, bu boy uygun dediler. Biraz denedim, yolda gayet iyi. Bende merida scultura 5000 var, sanki onunla kapışacak kadar iddialı :) arka ruble küçük olsa da, öndeki 3'lu set, değişik bir kombin olmuş.
Bu Triban 3'ün maşası karbon mu alu mu çelik mi çözemedim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@hkndng, yorumlarını bekliyorum Alur700'ün bindikçe yazarsan sevinirim:)

selamlar bende triban 500 aldim gri sora setli olan bir yorumunuz varmi triban 500 icin

@Alper TEKE
Hayırlı olsun, başlangıç için gayet iyi diyorlar.

@hkndng, olu birgün dermişim:D:kötü:. Kusura bakma. @ilker arkadaşa yazacaktım, kayıtlı markalarınızdan dolayı karıştırdım.

@Keya aynen yeni basladim bende ilk bisikletim olcak cok bisi beklemiyorum seneye tiagrali bisey alirim olmazsa

doların bu durumu malumken yeni gelicek triban 300(?) lerde fiyatı yükseltmemek için ne tarz kırpmalar yapabilirler? halihazırda zaten eski kırmızı triban 3 ler triban 520 oldu.

@Keya
Öncesinde yol tecrübem yok ama ilk hissettiklerim gövde kontrolünün çok rahat olduğu, hemen kaynaşabiliyorsun bisikletle. Yalnız selesi bence çok kötü ilk işim onu değiştirmek.

• Beğen
Tepkiler: Keya
Sele kılıfı, silikonlu tayt denemeden mi? Çünkü sürekli tetikte kalmak için rahatsız sele iyi deniyor. Ben S beden kılıf taktım yinede bende mtb olduğu için şehir tipi sele düşünmüyor değilim. Teşekkürler @ilker

@Keya
Yok hocam kılıf zaten kullanmam da eskiden Brooks B17 kullanıyordum fitness bisiklete yakışıyordu. Şimdi Narrow modelini düşünüyorum daha dar ama bisikletin üzerinde nasıl durur kestiremiyorum.

Geri