Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@SanerDK Ben 2 ay 1.000 km kadar kullandım t3'ü tek sorun olmadı. Arkadaşım 5-6 aydır 2.500 km üszeri yol yaptı 100 kilodan 90'a falan indi onda da tek sorun yok. Btwin ürünleri sanıldığı kadar kötü değil;)

Scudo
1 yil once aldigim Rockrider 500 ile 6200, 3 ay once aldigim triban 500 ile 2100 km (yaz sicagindan dolayi) yapma sansim oldu. Cok aktif kullanmama ragmen suana kadar hicbir sorunla karsilasmadim. Aslinda 3.5 metreden dusunce :D :D on jantin birkac teli gitti rockrider 500un :D
Kask oldugundan bana birsey olmadi.

Ama sunu su varki beni hic yolda birakmadilar, guvenimi kazandar diyebilirim (sacmaliyorsun diyecekler olacaktir ama s-work'e ve denki markalara yol ve downhill katagorisinden kafa tutan bircok modelide var)

Ayriyetten karbon jant karbon masa gibi gelistirmeleri diger bisikletlere eklediginiz gibi ornegin triban 500e eklerseniz baska bisiklet almaniza gerek kalmaz diye dusunuyorum.

Tabi bu benim fikrim karsi cikanlarda olacaktir.

Gelelim Salcanoya. Salcano ilk orta-yuksek bisiklet parcasi toplayan turk markasi oldu ve urunlerini beyaz esya satan yerlerde satarakta ziyan ediyorlar. Gerek satis sonrasi gerek satis zamani olsun ben daha salcanoya guvenmiyorum. Disardan cikarci bir marka gibi duruyor.

2015-08-13 15.43.02.png
Gormeyenler icin, Btwin village (Btwin koyu)
Bundan sadece Ingiltere ve Fransa'da var. Binevi Showroom :)

• Beğen
Tepkiler: olympos ve Kazuya
@SanerDK yaş 20 95 kilo yeni nesil hep böyle durum sıkıntı. Kalp hastaları çoğalacak. Sizler sayesinde çok para kazanacağız istemeyerekte olsa :) Zayıflayıp alsaydın keşke bisikleti..

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Silmarillia hedefim 70-75 kg'ye kadar inmek şuan için, zaten spor amaçlı bisiklet sürüyorum ulaşım aracı olarak görmüyorum şuanda trafikteki dengesizlerden dolayı :)

@SanerDK lealted in bahsettigi kisi benim bisikleti alali yaklasik 7 ay oldu bir ay hic binmedim ( kibrisa gittim is yuzunden ). Bu sure boyunca sadece bir defa akorta gittim bugun gittim ondada. Jant tellerini kontrol et oynayan eden var mi? Ilk aldigimda 106 kiloydum simdi 90 kiloya kadar indim. Birde garantiden jantim degisti ucretsiz olarak.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Gobekte bir sikinti oldu 5 inci ayda. Takilma yapti birden pedal cevirmeden gidemiyordum. @SanerDK

Arkadaşlar bir süredir yoktum. İçinizden biri olduğum için burada da paylaşayım istedim. Gönül Triban 3 ile yapmak isterdi ama eşimle birlikte aldığımız katlanabilir bisikletler ile 3 ülkeyi gezdik. Bol bol hikaye topladık, fotoğraf ve videolar ile hikayelerimizi aşağıda paylaştık. Çok harika bir deneyimdi, birkaç gün oldu geleli. Neyse uzatmadan, hepsi burada. :) Ülke sınırlarını bisikletle aşmak, kamp yapmak, ulaşım, rotalar vb. konularda sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.
(link)

Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta Triban 500 aldım
Triban 500 alırken lastik şişirme pompası olan bir set aldım
(link)
ön tekerleğimin havası bayağı inik şişirmek istiyorum ama decathlondan aldığım setteki pompa yol bisikletine uygun olarak yapılmamış
yol bisikletine-Triban 500'e uygun olan lastik pompası hangisidir

bunun yanı sıra bisikletin selesi çok rahatsız ettiği için sele kılıfı almayı düşünüyorum
(link)
(link)
bu ikisi seçenekten hangisi almalıyım (Bisikletin beden boyu M)

@xana Yol bisikletinde sele kılıfları çok rahatsız, sürekli kayma falan yapıyor ama tın tın gidiyorum dersene deneyebilirsin :) Onun yerine pedli tayt al:harika:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bende kullaniyorum saga sola kayiyor cok rahatsiz. Ama illa almak istiyorum diyorsan Triban 500 icin S alman gerekli. Ayni kitten bendede var dag icin kullaniyorum yol patlasa elimde tasimak zorundayim suan :D @xana

@erencaner kişi başı maliyeti ne kadar tuttu herşey dahil :)

@xana Pompa iki delikliyse ince olanı takıcaksınız, bende baya uğraştım hava basmaya. Prestayı açıyoruz gevşetiyoruz vidasını(iğnesini) basınca hava atması lazım dışarıya biraz. O şekildeyken pompanın ince ucunu takıp üstündeki mandalı açıp şişiriyoruz. normal siboplar gibi rahatı yok :D

unutmuşum, havayı bastıktan sonra gevşettiğimiz somunu sıkıyoruz iğne üzerindeki

@SanerDK benim aldığım lastik şişirme ve tamir setindeki pompa yol bisikletine uygun değil gözüküyor (MNP 200)

MNP 200 uygun olmazsa Triban 500 için hangi pompa uygun olur ?

@xana pompanın ucunu acıp cevirmen lazım sanırım =)

bu arada bugün istanbul da bup turu varmış bayrampaşa decathlonda baslıyor sirkecide bitiyormus gelen varmı ?

Merhaba, google ve forum araştırması yaptıktan sonra emin olamadığım için soracağım. 51 kadro 650c lastikli triban 300 üme 700c jant-lastik seti takabilir miyim, tecrübesi olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

@umut aydemir Arka çatal izin vermiyor, takmaya çalışırsanız eğer kadroda yer olmadığından dolayı yuvalara oturmayacaktır jant. Ayrıca otursa bile frenler sürtecektir.

@SanerDK bisikletleri saymazsak 1650 tl iki kişi. personel statusunden uctugumuzdan cok uyguna geliyor.

• Beğen
Tepkiler: SanerDK
arkadaşlar sizce yeni aldığım triban 500 e karbon maşa yeni jant (cosmics veya zipp isterdim) jant karbon gidon vs. vs. takmaya değer mi?:okyrm:

comics i yanlış yazmışım:koptum:

Geri