Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@seref soylu Ben de triban 54 kadro kullanıcısıyım stock gidon bogazı ve gidon var 2 spacerle biraz yüksekte sadece gidon . Boyum 176 bacak 83. Bacaklar üst kısıma göre daha uzun oldugundan sanırım kadroda cok cok uzun turlar yapmadım tabi ama agrım yok suanda. İlk zamanlar kalca kemiklerimde agrı oluyodu suanda oda yok gibi pedsiz kullanıyorum. ama erencaner in de dedigi gibi her vucut farklı tpki verebiliyor.
İşim dolayısıyla sürekli aşşagı egildigimden boyun agrım olabiliryor genelde fakat bisiklet sürünce bu agrım geciyor rahatlatıyor mesela. Günlük yaptıgınız işlerde agrıları tetikliyor olabilir yani.

Scudo
@Uğur Recep AKGÜL ben bi de ped med hic bişey kullanmadim. Tayti aldik her suruse ciktiktan sonra akla geliyor. Alismadik cepte cuzdan durmuyor misali :)

Ben almadımda bi niyetleniyorum baska seye harcıyorum parayı almıskende diyorum iyisi olsun ya hep ya hic gibisinden öle kalıo. Pompa aldım dün göstergeli ev için lastik patladı gecenin ilerleyen saatlerinde bi yama yapıcam gene devam .Ama cidden psi cok önemli yol bisikletinde onu anladım . Arka lastik 100 ün altındaydı bişe olmaz dedim cıktım bayır assa inerken ufak bi cukurda patladı arka artık evden cıkmadan basıcam 112-114 devam kilo 60

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@Ahmet A. Atalay Bence de senin vites ayarlarında bir sıkıntı var. Ön aktarıcı ayarlarını bir gözden geçir ya da bisikletçine danış. Aynakoldaki 3 dişliyi de aktif olarak kullanabilmen gerekiyor.

Arkadaslar b'twin triban 3 MTB ile takas edecek varmı Bisikletim salcano ng 750 27.5MD

2 hafta önce triban 500 aldım siyah-kırmızı olan model.Internette baktığım resimlerde jantın bisikleti güzel göstermede katkısı bayağı fazla oyüzden yeni jant alma kararındayım. Fiyat olarak çok pahalı olmayan ve siyah-kırmızı-beyaz kadroya uyucak jant tavsiyeniz varmıdır ?

Shimano R500 siyah kırmızı beyaz yazılı :) ve müthiş bir jant.
ImageUploadedByTapatalk1434477718.102812.jpg

Söylediğiniz janta baktim rengi çok hoş fakat sanki biraz kısa geldi siyah yeri bundan daha genisi biraz kötü mü durur bisiklette cünkü geniş kenarlı jantlar çok güzel duruyor.Öneriniz için teşekkür ederim.

Kusrabakmayın telefon bu aralar biraz kasıyor attiğiniz resmi simdi gordüm burda gerçekten şık duruyor internetteki resimlerde pek bisey gözukmüyordu.

@Aslan2008
Geniş kenarlıdan kasıt karbon jant gibi duranlarsa onlar el yakıyor :)

Merhaba,

Bugun bende yol bisikleti hayalime triban 500 kavustum. Guzel seymis yol bisikleti..

Yanimda ic lastik tasimayi dusunuyorum var mi oneriniz?

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    72,3 KB · Okunma: 62
  • Beğen
Tepkiler: ilker ve Kazuya
3 haftadır Triban 3 arıyorum. Herhalde herkes memnun, kimse satmıyor bisikletini.

Arkadaslar merhaba,

Dun deneme icin yarim saat kadar kapali bir alanda bindim sabah uyandigimda sag basparmagim ve ici agrisi ile uyandim. Eldivensiz bindim bu yuzden midir? Kadro xl boyum 185 uzak mi kaliyorum acaba fren kollarina?

ben bisikletten çok memnun kalmadım. f/p iyi de benim tarzıma çok gitmedi. göbekten viteslilere döneceğim. yakın zamanda satacağım kendi triban 300'ümü.

@Uğur Recep AKGÜL bence birazda şanş ben normal pompa kullanıyorum çıkmadan ıstısnasız basıyorum 1-2 kez sonra devam.3 ay oldu alalı triban 300 ü bir kez bile patlamadı teker

Geri