Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@ONUR YÜCEL 46

Onur abı ben bisikletı kargo ıle aldıgım ıcın akort ayarları yapılmıs degıldı. Benım sanssızlıgım o oldu.Yoksa jantlarlarla kac 1000 km devıren arkadaslar var. 100 + kılolarda sorunsuz kullananlar var.Yanı jantları yarıs kosmayacaksanız yeterlı. :) (link)

Scudo
@ebubekir sözbir

700/25c Maxxıs Detenator 140 gram daha hafif.

Schwalbe Marathon 700/23c ise 440 gram civarı yalnız zırhlı ve su oluklu olduğu için tercih ettim.

@Cem Ç.

Rahatlık olarak ikisi arasında fark nasıl abı ? Tekrar Marathon alsanız 700/25 imi tercıh ederdınız?

@ebubekir sözbir

23 marathon görüntü olarak 25 detanatorden buyuk görünüyor :D zaten başka seçeneğimde yok 25 den yukarısı olmuyormuş benim maşaya. 23c marathonlar iyi yağmurda, çamurda, taş ve toprak yolda kullandım. hiç bir sorun yaşatmadı bana.

Yav dostlar ideal sürüş pozisyonumu bulamıyorum seleyi öne al diyen var gidonu yukarı kaldır diyen var kafayı yiyeceğim bir yardım edin :) boyum 1.80 bacak boyum 82 kadrom 57..

@ilbey666

(link) Bu sıtedekı vucut olcumlerınızı yapınca butun hepsı cıkıyor.Kadro boyu ,sele boyu,gidon bogazı uzunlugu , vs...;) Mesela (link)

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
Evet yapı itibariyle biraz farklı..

Ebubekir bu farka rağmen sence ölçümler doğru mu ? Ayrıca ingilizce terimleri anlamadım.

Merhaba arkadaslar... Ben Serkan, Marmaris'teyim en azından Mayıs sonuna kadar. Müzik için buradayım... Henüz bisiklet sahibi değilim ama decathlon'dan tez zamanda almayı planlıyorum. Marmaris'te ikamet eden varsa tanışmayı ve sohbet etmeyi isterim... Güzel bir başlık olmuş. Herkese kazasız ve keyifli pedallar diliyorum. Saygılarımla...

Merhaba Ebubekir Bey,

siz Btwin Triban kullanıcısınız. Bende Fit500 Flat bar almayı düşünüyorum. Kadrolar aynı diye biliyorum.
Üzerindeki 700x23 lastikleri 700x28 değiştirmek istiyorum ileride. Decathlon daki satıcı arkdaş sadece 25'i destekliyor dedi.
Emin olamadım Jant Setine göre sanki 700x28 takılabilirmiş gibi gözüküyor. Sizin bilginiz var mı ?

@ilbey666

İlbey vıdeolara bakarak olcumu yaptın mı yoksa sadece olcum sonuclarını mı anlamadın ? @Osman Atasoy
Osman abı İstanbuldaki Decathlon mağazasıyla telefonda gorusmustum.Oradakı gorevlı arkadas 700/28 e kadar desteklerdıgını öğrenıp teyıt etmıstı. 5 -10 mm arasında bır boslugu var.Aklınız hangısınde kalmıyacaksa o bisikleti alın :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Atasoy
@ebubekir sözbir

Ya ölçülecek olan değerlerin anlamını bilmiyorum . Trunk diyo mesela :)

@ilbey666

Ölçumlerı tek basına yapıyorsan zorlanırsın.Trunk dedıgı oturdugun yerden omzundakı koprucuk kemıgının sonuna kadar olan uzunluk . .Vıdeolara ve fotograflara bakıp yapabılırsın :)
(link)

@ebubekir sözbir
@Sefa

Sefa reis sizi Focus CX Kulubune dogru alalım :D

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
@ebubekir sözbir

Benim bisiklette fabrika çıkışlı 23c Lugano vardı tutuş, kalite iyiydi ama patlak koruması konusunda pek başarılı diyemem... :)

@ebubekir sözbir

Beni çok çalıştırıyorlar, her yere baktığım için yazmış bulundum. :p
Ha ayrıca, Focus CX kulübü vardı da biz mi yazmadık hemşerim! :p

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Serkan Asa

Şu İstanbuldan kaçıp oralara yerleşmeyi düşünüyorum. İş konusunda da şanslı sayılırım bölgedeki oteller vs dolayısıyla ancak şu an İstanbuldayım malesef. Yolunuz düşerse bekleriz :)

kendisiyle 7000 km dir yol yapıyoruz:

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/149b2bd94c2bdf01

(link)

(link)

Geri