Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Sinan Ş

Ben nato yolundan, çengelköye inmeye korkuyorum eve dönerken çıkamam diye :D

Scudo
@Fatih Yılmaz

1.3 CDTI modeli değildir umarım. :)

@Samet Arslan

Ev nato da, insanlik icine karismak, ise gitmek, sahilyolunda pedallamam icin inmem lazim, inme sorun degil de , daha pisklete binmeden donus stresi basliyo, bi kere havuZbasinda bos 15ck geldi, dedim atla suna, bas akbili gec :) yok su yokusun daha duzu yok, guzeltepe tarafindan cikis daha beter :(

@Sinan Ş

Aynen o taraf daha dik bir yokuş. Diğeri daha iyi. Bu pazar inecek gibiyim ama bakalım cesaret edebilecek miyim? :)

@Sinan Ş

Bugün de çalışıyorum ben. Dinlenmelik bir Pazar var. Yarın 12-3 arası çıkar dönerim. En geç 3te evde olurum yani. Haberleşiriz :)

@Bora_s
Siyah Hood ve renklı gıdon bandı Tribana farklı bır hava katmış. :) Ben Gıdon /G.boğazı ve sele borusundakı yazıların coğunu sildim.Bisiklet biraz daha sade oldu.Güzel antrenmanlar dilerim :) Strava kullandıgınıza gore Klubumuze davetlısınız :) (link)

• Beğen
Tepkiler: Bora_s
Öncelikle merhaba, Btwin triban serilerine Schwalbe Marathon 700x28 tur lastikleri takılabilir mi ya da ne kadar destekler ?

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Onur GEBEN

Decathlonla iletişime gecmiştim. 700/23 700/28 aralıgı desteklıyor.

Ben merter mağazasında ki arkadaşla konuşmuştum 700x28 yanak kısımlarından kadroya temas edebileceğini söylemişti siz kullanıcı olduğunuzdan daha iyi bileceğinizi düşününerek sordum, cevap için çok sağol deneyen varsa ayrıca sevinirim cevaplarsa ?

Dün sabah 9 gibi tura çıktım. Sinan öğleden sonrası için işim çıktı haberleşemedik o yüzden kusura bakma. Yaklaşık 18 km sürdü. Strava kayıtları 15 gösteriyor ama geç açtım stravayı. Neyse... Daha turun başında ön farım düştü asfalttayken, paramparça oldu, aynen çöpe attım. Allah'tan lastiğin altına girip düşürmedi beni. Yalnız havalar iyi soğumuş, eldivenim yeterliydi ama üzerime rüzgarlık ve uzun tayt almam lazım. Ayrıca bisiklete verdiğim aradan dolayı dün sele baya rahatsız etti tayt giymeme rağmen şu an hala acıyor :D

Bir de dün çengelköye inerken bir bisikletçide Triban 3'lü birini gördüm. Buralardan biri midir acaba? :)

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
kırmızı kadrolu eski modelde karbon maşa ve shimano marka fren/vites kolları, ön ve arka vites attırıcılar bulunuyor.
yeni beyaz kadrolu modelde ise vites aksamı microshift marka. yeni modelde karbon maşa bulunduğundan emin değilim.
karbon maşa bisikleti hafifletmenin yanında, (süspansiyon kadar olmasa da) engebeli zeminlerden geçerken oluşan sarsıntıyı bir nebze emebiliyor.
bu nedenlerden kırmızı kadrolu eski modeli biraz daha öne çıkıyor.

ekşiden alıntı

bir de sahibinden de bir ara 2. el tiagralı full karbon triban görmüştüm 2.500 civarıydı fiyatı öyle bir model satıldımı daha önce türkiyede

Triban 5'te pedal kalleri ön tekere sürtüyor (48 kadroda), kaygan ve ıslak zeminde ciddi risk. Triban kullanan arkadaşlar bu hususa dikkat etsin.

Arkadaşlar yaklaşık iki haftadır ben de bir triban almayı düşünüyorum ancak kadro boyu konusunda endişelerim var.
Boyum iki metre ve sitede yalnızca 60 cm kadro kalmış, sizden ricam boylarınızı ve kullandığınız kadro boylarını söyleyebilir misiniz ?

Benim boyum 1.76 bacak boyum 82 yol triban 3 54 kullanıyorum fakat yeni aldım şimdilik bir sıkıtnım yok. Sitede ölcüm kısmında 57 olarak görünüyor bana uygun olanı tek boydan bakarak .

@Umut Yayla

Boyum 1.82 iç bacak ölçüm 85'e yakın. 60 kadro kullanıyorum. Bel ağrım olmuştu başlarda ama yavaş yavaş geçiyor.

triban 3 , 1.78 boy. bacak hiç ölçmedim ama 57 kadro tam oluyor hiç bel ağrısı ckmedım diyebilirim

Dünkü resmı tatılı degerlendırmek adına forumdan Uğur abı ıle beraber Trıbanları dağa vurduk :) ''Uludağa tırmanış antrenmanı gerçeklerştirdik :) '' Şehrin stresınden belli bir saatliğine de uzaklasmış olduk .Sonbaharın gelmesıyle beraber dag yolu sarı kahve tonları ıle cıdden guzel bır gorunum almıstı. Siz Trıban ailesiyle ve forumla paylasmak ıstedım.Emınım sızlerde dunu guzel bır sekılde gecırmıssınızdır.Hepimize iyi akşamlar dılerım :) (link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

Geri