Triban 3'ler 2 sene önce kalktı üretimden. Geçen sene Triban 300'ler satıldı. Bu sene de onların yerine Triban 500'ler var turuncu siyahlı olanlar. @Sinan Ş 'nın dediği gibi kaldıysa artık küçük kadrolar kalmıştır ya da teşhir ürünleri...
Şu genç arkadaşlar kabak tadı veriyor, alacaksanız alın almayacaksanız sürekli konu açıp, soru sorup boşuna uğraştırmayın insanları. Zaten o paraya başka bisiklet yok, hiç düşünecek bir durum da yok...
Daha önce açıklandı arkadaşlar, direk hazır cevap beklemeyelim girdileri okuyalım. Triban 3'lerin üretimi duralı 2 sene olmuş ve olanların tükenmesi için 1500 lira gibi bir rakamdan indirime girerek 900 liraya düşmüştü dendi. Bir kaç tane dışında 0 ürün kalmamış mağazalarda. İnternet sitesinde de 51 kadro kalmış en büyük olarak. Almak isteyenler ya mağazaları gezecekler ya da 2. el bakacaklar.
@ihsnmr bursada günestepedeyim yunuseli yada hamitler yakındaysan gel dene bende 54 kadro var bisiklet hakkında bilgin olsun begenirsen alırsın. Yanlıs anlasılma olmasın ama ben cok memnunum satmayı düşünmüyorum . Kararına yardımcı olmak amacıyla dene diyorum bisiklet hakkında fikrin olsun diye . Benim boy 176 54 te suanlık sıkıntım yok anca limitteyim yani 57 de kullanılablir aynı boyda . Servis bilgisine gelince herhangi bir garanti durumunda kargo ile yollanıp servise tekrar kargo ile alınarak sorunlar giderilebiliyor fakat kargo ücreti hakkında onlarmı bizmi ödüyoruz tam bilgim yok suanlık sıkıntı cıkmadı. Zaten bisiklette kadro gidon kırılması gibi durumlar dısında pek garantilik durum olmaz , lastik patladı diye garantiye yollucak degilsin .
Merhaba arkadaslar foruma yeni uye oldum bu arada bende @taner07 gibi antalyada yasiyorum butceme gore f/p oranli 500 ile 650 700 arasi bisiklet almayi dusunuyorum duz masali istemiyorum aklimda ise ng650 bisan xty 5400 ve mosso 1521 msm var sizlerin de fikirleri dogrultusunda bana yardimci olur musunuz bu arada 170 boyunda ve 76 kiloyum
il önce bisanı ele.mosso güzele benziyor özellikleri detaylı bakmak lazım mosso ağırlık konusunda salcanodan bir tık önde
sen nasıl yerlerde kullancağına bağlı asfaltta kullanacaksan hiç düşünme mosso al ama dağda sürceksen ng650 al . çünkü mosso 700c yol bisikleti ng650 dağ bisikleti bendede dağ bisikleti var adamı yoruyor lastiklerin yere tutunması az mossonun lastikleri ince çabuk hızlanır ve yol tutunuşu güzel