Arkadaşlar, herkese merhaba.
Foruma ilk mesajım olacak bu. Kayıt olmadan önce yaklaşık 3 haftaya yakın süredir okuyordum bisiklet forumu.
Türkiye'de çocukluğunu geçirmiş neredeyse her çocuk gibi benim de bisiklet maceram ve deneyimim dağ bisikleti kullanarak başladı.
Son 1 yılda ise bisiklet sporuna olan ilgim hayli arttı. Özellikle yıllardır şehir içinde ulaşım aracı olarak bisikleti sık sık tercih etmemin etkisi de var bunda. Bu ilginin artmasıyla beraber, artık daha teknik ve meraklı bir perspektif ile araştırmaya başladım. Benim sizlere bir sorum olacak bu hususta. Dağdan sonra yol bisikleti almaya karar verdim, daha önce ölçü vb. hiçbir teknik kısmı bilmediğim için beden konusunda sıkıntı yaşıyorum. Evde kendimce ölçümlerimi yaptım. Boyum 172-173cm, iç bacak boyu 78-79cm. Bacak boyumun gövde boyumdan daha uzun olduğunu sanırım söyleyebilirim fakat henüz gövdeyi ölçmedim. Bu bilgilerden hareketle btwin'in 300'lü ve üst modelleri olan 900afli bisikletleri içerisinde S beden mi yoksa M beden mi almam daha uygun olur?
Şimdiden teşekkür ederim, sevgilerimle.