@Sermeren 1500'dü hocam düz gidonlusu. Şuan dropbarlısını geçmiş fiyat olarak. Dropbarlısı şuanda seri sonu gözüküyor ancak indirim yok.
Yani eldekiler bitince yeni sezon dropbarlısı sürülecek piyasaya ve 2 binden daha pahalı olacak eğer ki gelirse yeni sezonda.
@Sermeren
Triban bence tam sizlik bir bisiklet. Amacınıza çok uygun görüyorum. Hatta bütçem el verse bir tane de şunlardan ben almak isterim. Ancak şuan fiyatı çok yükseldi bisikletlerin fiyatları. 1500 lirayken düşünmeden alın derdim ancak 2000 lira fazla gibi. Bence ikinci el modellere bakın. 28 jant şehir bisikleti veya triban gibi bir model işinizi görecektir, daha hesaplı olacaktır. Sıfır bisiklet almak şu an pek mantıklı değil. 2-3 sene daha dolar düşmezse alışırız fiyatlara, mantıklı gelmeye başlar orası ayrı
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
İkinci el ürün takıntısı var bende. Gerçekten garip bir takıntı. Sıfır alırım muhtemelen. Bu arada 1.75 boyundayım. L mi M'mi almalıyım sizce?
@Sermeren 2.el araştırın ben çok büyük şansa 800 liraya yeni sahip olduğum Triban 520 FB yi yakaladım ve sıfır gibi ne bir çizik ne bir leke var. 112522 dosyayı görüntüle
Triban 500 almayı düşünen arkadaşların beklemesini tavsiye ediyorum zira 2017 Triban 500 ler yabancı mağzalarda göründü ve karbon maşaya sahip ayrıca bildiğiniz Triban 520 nin tasarımını almış tek farkı vites sistemi. Benim çok hoşuma gitti görünüş itibari ile. 10.54 kg ağırlığa sahip.
Yalnız lastikler 700x23 yerine 700x25c ebatlarında.
benim arkadasim bir yaz boyunca triban 5 kullanmisti, ancak cok cirkin oldugunu soyledi, sonrasinda canondale aldi zaten. Kullananlar ne diyor, su an force 540 mtb var elimde gecmeye deger mi?
@biozalp Arkadaşının zevkine kalmış ben Triban 500 2016 (turuncu-siyah) kullanıyorum gayet mütevazi bir kadroya sahip, sade ve mat siyah oluşu da çok hoşuma gidiyor benim. Yol bisikletine geçiş yapacak olanların tercih edebilecekleri en ideal yol bisikletlerinden bir tanesi kesinlikle.
@William Blazco
Önceki triban 500 full sora set ve yine karbon maşa 27 vitesliler
Yeni triban 500 24 vites ve microshift yine karbon maşa.
Triban 520ye en fazla kaç mm lastik takılıyor bir bilgi sahibi var mı?
700×32 uygun olur mu?
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bende Marmara forum dan 699 liraya Triban 500 FB aldım. Tesadüfen denk gelince kaçırmak istemedim ve aldım. 2 gün önce Kartal'dan Bostancı'ya gittim geldim 26 km çok beğendim bisikleti.
Arkadaşlar Triban 500 (turuncu-siyah) kullanıcısıyım , malum çelik maşaya sahip ve oldukça ağır ve ben bunu karbon maşa ile değiştirmek istiyorum ama bu konu hakkında en ufak bir bilgim dahi yok uyar mı uymaz mı bilemiyorum. Sizlerin önerisi ne/neler olur Triban 500 için.
Triban 500'ler tekrar indirime girmiş, 999 TL olmuş. İnternet stoklarında sadece S beden kalmış.
Bir de Triban 520 FB 2299 TL olmuş, 540 da 2699 TL olmuş.
@William Blazco
Karbon maşa takabilirsiniz sıkıntı olmaz. Sahibinden'de bir kaç tane vardı, yalnız şaft borusu uzunluğuna dikkat ediniz. Gereğinden fazla uzun veya kısa olabilir.