Herkese Merhaba,
BF'daki ilk mesajim. Uzun arastirmalar sonucunda gectigimiz hafta F/P & Tasarim/Servis ve Shimano Sora set sebeplerinden dolayi Triban 5 almaya karar verdim. 18 Nisan Cuma gunu internet sitesinde stoga girdi ama aninda tukendi. Bende ertesi gun Turkiye'deki tum Decathlon magazalarini aradim. Samsun magazasinda Turkiye'de kalan son 1 tane 54 kadroluk Triban 5'i buldum. Once direkt oradan alacaktim ama calisan isterseniz Istanbul magaza ile konusun oraya gonderebiliriz belki, kargo parasi odemezsiniz dedi ve oylede yaptik. 2 gun once Merter magazisa bisikletim geldi ve aldim. Ilk izlenimlerim oldukca guzel. Vites gecisleri cok rahat ve seri. Simdilik hersey yolunda. Eger tekrar stoga girerse, almak isteyenlere tavsiye ederim. Ilk turuma 4 Mayis'taki Avrasya Bisiklet turu ile katilacagim. Forumdaki turlara katilmayi da cok istiyorum. Strava profilimden eklemek isteyenlere linkte paylasiyorum: (link)
Herkese iyi pedallamalar.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1781301_656681291045821_3003263863981659737_o.jpg