Scudo Sports

Btwin triban 5

Tepki
6
Evet triban 5 decathlon un sitesinde boy gösterdi.1449 gibi bir etiketi var shimano sora donanım carbon maşa 3 lü aynakol. Sizce alınırmı aklımda olan diğer 2 bisiklet ise xrs030 tiagra ve Carraro cr-race 032 küçük bir ihtimal sedona 610 siz hangisini önerirsiniz ?

Scudo
Bende var triban 5 memnunum ama bana sanki biraz ağır gibi geliyor başka bisikletlere göre. Gerçi fiyatına göre normal olabilir o ağırlık. Benim bisiklet üzerindeki aksesuarlarla birlikte 10.35 kg, birazda görsel açıdan modifikasyon yaptım :) memnunum şuanda.

http://666kb.com/i/cnm69ghbm9okbmx3e.jpg

ilerleyen zamanlarda zaten ayrıntılı net fotoğraflarını çekip açacağım bir konu.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@Mustafa T. Erhan

Özür diliyorum hocam galiba tükenmiş kusura bakmayın.

@Gökhan SÜMER

Teşekkürler sizinki galiba eski soralardan.

Herkese Merhaba,

BF'daki ilk mesajim. Uzun arastirmalar sonucunda gectigimiz hafta F/P & Tasarim/Servis ve Shimano Sora set sebeplerinden dolayi Triban 5 almaya karar verdim. 18 Nisan Cuma gunu internet sitesinde stoga girdi ama aninda tukendi. Bende ertesi gun Turkiye'deki tum Decathlon magazalarini aradim. Samsun magazasinda Turkiye'de kalan son 1 tane 54 kadroluk Triban 5'i buldum. Once direkt oradan alacaktim ama calisan isterseniz Istanbul magaza ile konusun oraya gonderebiliriz belki, kargo parasi odemezsiniz dedi ve oylede yaptik. 2 gun once Merter magazisa bisikletim geldi ve aldim. Ilk izlenimlerim oldukca guzel. Vites gecisleri cok rahat ve seri. Simdilik hersey yolunda. Eger tekrar stoga girerse, almak isteyenlere tavsiye ederim. Ilk turuma 4 Mayis'taki Avrasya Bisiklet turu ile katilacagim. Forumdaki turlara katilmayi da cok istiyorum. Strava profilimden eklemek isteyenlere linkte paylasiyorum: (link)

Herkese iyi pedallamalar.

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1781301_656681291045821_3003263863981659737_o.jpg

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

tum trıban 5'ler burdamı toplanıyoruz :D

https://i.hizliresim.com/VpYE3V.jpg

Forum İstanbul Decathlon'da 1 adet 51 beden mevcut. Fiyatına göre çok iyi bir bisiklet görünümü veriyor. ilgilenen varsa..

keşke olsa da alsak. yok sadece 48 bedeni var ufak.

Benim boyum 1:68 48 beden bana uyarmı ?

Getirseler satışı yüksek olacak piyasaya ciddi rakip olacak hatta yurtdışındaki decathlon mağazalarında değişik componentler ve grupsetlerle satılan modellerde mevcut ülkemizde çok sınırlılar yol serisinde maalesef

Bilinçli olarak getirmediklerini düşünüyorum. Strateji. Ayıp ediyorlar. Büyük yamuk. Yeni triban500 bizim ülkede satılan o siyah çok kötü o para verilmez ona. Önceki 500 ise çok iyi parayı hak ediyordu.

• Beğen
Tepkiler: Egemen Ocaklı
yeni microshiftli triban500 almaya değer mi?

Triban 520 çıkmış o daha iyi. sora setli. Ama biraz pahallı belki indirime girerse 1400 gibi olursa şahane olur. Tek eksisi accık ağır. 10.9kg direk 10kg olaydı bari. Yol için biraz ağır. 10kg'dan ağır ise çok bence. Benimki de aynı şekil ağır değiştirirsem 10kg'dan fazla almam diye düşünüyorum. Belli de olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: S. Fatih
Geri