Scudo Sports

Btwin Triban 3 Sahibi Olanlar

Burak Kuruoğlu

Daimi Üye
Tepki
163
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar şuan kafaya koydum para biriktiriyorum Btwin Triban 3 alcam bu bisiklete sahip olanlar bisikletle ilgili görüşlerinizi alabilir miyim?

Scudo
Kardeşim sağ üstte Google özel arama diye bir bölüm var oraya "Triban 3" yazarsan 100 tane konu çıkıyor.

@Berke K.

yeter ama artık herkes biliyor onun ne işe yaradığını eğer insanlar konu açma özgürlüğüne sahip değilse forum ne diye var? belkide adam şu anda kullananların ağzından dinlemek istiyordur yani her konuya boş boş yorum atmayın artık

@Eren Can Güldalı

Aynı konu 100 kere açıldığı için millet aynı şeylere cevap vermekten bıkıyor bir süre sonra. Daha yenisin anlarsın bir süre sonra ne demek istediğimi.
Biraz da sakin ol iyi olur bilip bilmeden bağırmana gerek yok. ;)

Bazıları insanın hevesini kırmaya çok meraklı.Böyle şeyleri kafana takacağına dersine çalış,hayvanlara bir tas su yemek koy faydanız olsun.

Berke isyanında yüzde yüz haklısın... Ancak bunu daha karşındakini kırmayacak bir dille anlatırsan kimse gerilmemiş olur diye düşünüyorum.

@ONUR YÜCEL 46

Arkadaşın bir önceki açtığı Triban 3 konusunda sonuna kadar yardımcı olmuştum şimdi tekrar açmış bu yüzden öyle bir şey yazmıştım...
Doğru düzgün bir dille yazdım işi heves kırmaya bağlayanlar olmuş.

Olur böyle şeyler, tecrübelerimiz bizleri daha ılımlı yaparsa güzel olur. Her konuşmadan veya tartışmadan ders çıkarmak lazım. Onur Beyi haklı buldum ben. Keza yazı ile anlaşmaya çalıştığımız için bazen yazdıklarımız farklı anlaşılabiliyor. Birbirimize olan müsamahamızı kaybetmeyelim yeter. Bu zamanda anlayış göstermeyi becerebilmek bir erdem halini aldı çünkü.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Burak arkadasim bundan önce yol mu dag mi diye bir konu acmisti onda kendisine yardimci olmustum yol bisikleti ne cesit bozuk yollarda gider diye sormustu kendim resim cekip bile atmistim amacim heves kirmak degildir.
Triban 3 hakkinda da yardimci olurum kullandigim bir bisiklet, bilgim var ama hakkinda cok fazla konu oldugundan oyle bir yazi yazdim belki yanlis anlasildi. Her neyse pek de uzatmanin anlami yok baska Triban 3 kullanicisi var ise umarım yorum yazar.

@halil ibrahim duran

Cok dogru bir soz abi.

@Berke K.

Pardon ama o konuyu ben açtığım için yorum yapma gereği duydum. Ben nasıl bir bisiklet demedim bisikleti biliyorum. Sadece kontrol etmek için yardımcı olacak birileri var mı dedim. Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Burak Kuruoğlu
Ben zaten arama motorunda arama yaptım ama istediğim şeyi bulamadım triban 3 le ilgili bir sürü konu açılmış ama içerikte ne anlatılıyo önemli olan budur. Madem her soruda böyle sıkıntı çıkıcak ben de bidaha bu forumda soru moru sormam arkadaş hadi eyvallah

@Burak Kuruoğlu
Bır arkadasın konusu vardı.Gozunden kacmıs olmalı.Sen butcenı ayarla herkes yardımcı olmaya calısır zaten :) Yeterınce anlatmıs ozellıklerını :) @ilbey666

birkaç saat önce aldım,benim gibi başlangıç seviyede YOLcular için bu fiyata fazlasıyla tatmin edici.
Bakırköy-eminönü sahilde pedalladım,aha şimdi lastik gitti dediğim saçma sapan bisiklet yolu delik,tümsek,taşlar,camlardan geçtim banamısın demedi.

Diğer modelleri hiç denemedim,ama beni fazlasıyla tatmin etti başlangıç için harika,çok begendiğimi söyleyebilirim.

@Sinan Ş

Teşekkürler kardeş benim tek istediğim böyle cevaplar ama bazıları bi cevabı bile çok görüyo yok forum kirleniyomuş yok bişeyler onlar temizliyo sanki sonra

@ilbey666

Sinan abinin attığı gibi tecrübelerini paylaşan yorumları bulamadım

Geri