Scudo Sports

b'Twin triban 100

Çok güzel ve mantıklı bir bisiklet. Ama fiyatı ederinin çok üstünde. Tabi kurdan dolayı.

Eyy Salcano gör bunları gör. Yaptırma artık şu 060'la 070'i yeter!

Scudo
Btwin eski modellerine bakınca yeni gelenlere bakasım gelmiyor.Sözüm meclisten(540fb) dışarı tabi. Kalite tasarım ve fiyat konusunda cidden alt seviyeleri çok bozdu bence. Eğer dümdüz bir şehirde değilseniz hiç mantıklı bir bisiklet değil.

Triban 100 ün videosunu izledikten sonra kanım ısınmadı değil :harika: Ben beğendim yalnız fiyatı 1000 lirayı gecmemeliydi.

Fiyatı ne zaman düşer ?

Yoksa hiç düşmez mi ?

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Junastin kasım ayından önce düşmez fiyatı ama siz yinede zaman zaman takipte olun. hiç belli olmuyor bir kaç gün veya haftalığına indirebiliyorlar fiyatları.

Bugun canli gordum bisikleti. Ve yeni seyler ogrendim :)

Birincisi arkada bagaj delikleri var. Aklima ayni soru geldi: Tur?

Sonra lastiklerini de tur lastigi sectiklerini gorunce emin oldum. Bu bir tur bisikleti arkadaslar :D

Performans kesinlikle beklemeyin

@Serkan Mıstınoğlu
Hocam tekli aynakol tur bisikletinde sıkıntı yaratmasın? :D

Sikloturizm yazıyor açıklamasında :D

Bu bisikleti almak yerine corelli terra 1.0 almak daha mantıklı bence. Corelli aynı fiyata bence çok daha kaliteli.

Bagaj delikleri ve lastik ölçüsünü görünce benim aklıma gelen de tur için uygun olduğu idi ama aklıma Demre yokuşu gelince aynakolun tekli olması sıkıntı yaratır diye düşündüm. Bagajda 20-25 kilo ile zor biter o yokuşlar.

@Katilhamsi benim boyum 181 cm iç bacak boyum 81 cm. kesinlikle L beden uygun. Hatta L beden bir triban 520 yi alalı on gün oldu .

Bence aynakol tekli olması sikinti ama arkada megarange bir ruble bulunuyor pek sikinti yasatacagini sanmiyorum

Lastikler inceltilirse yol bisikletine yakın performans alınabilir mi ?

Birçok insan duz şehirlerde oturuyor. Onlar için çok iyi. Bakımı kolay. Parçalar ucuz. Ulaşım aracı olarak çok iyi. Bence çok güzel

10 yaşındaki oğlum için xs bedeni gelir mi diye beklediğim model.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
bunun üstüne 2. el bir sora set veya tiagra set koyacaksın. +300 tlye harika tur bisikleti olur. :);)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Başka görüşünüz var mı bu bisiklet için. Bir arkadaşıma önermeyi düşünüyorum. Şehir içi ve Tekirdağ gibi yokuşu eksik olmayan bir yer için. ??

Bu bisikleti bugün gördüm, ilgimi çekti. Bende Sportive 224 var. Şehir içinde ve yüklü turlar için yeterli bi bisiklet, ki zaten değiştirmediğim yeri kalmadı gibi. Ama arkadaş ne zaman yanımdan geçen bi yol bisikleti görsem öyle özeniyorum ki o aero pozisyonuna filan, uçan kuş misali geliyolar bana. İstiyorum ki benim arap atının yanına güzel bi tane ucuzundan bi ingiliz atı alayım en azından hevesimi almak için. Zaten iki büklüm sürüşe hiç alışık olmadığım için büyük ihtimalle fazla uzun yol yapamıcam. Ama yine de hafif ve hızlı bi bisikletle bi nevi performans sürüşleri de yapmak istiyorum. Belki ilerde clipless pedal filan. Neyse bu alet ilk bakışta güzel gözüküyor, fakat vites sistemi bildiğimiz yol bisikletlerindeki gibi fren kollarından değil, dropbar'ın drop olmayan düz kısmına koymuşlar. O bakımdan bu aletle performans sürüşü filan yapılmaz. Zaten drop barı kontrol etmek de baya zormuş, onu anladım denemek için mağaza içinde bindiğimde. Elini dropdan çek vites attır geri koy olmaz bence. Bu üzerindeki lastiklerle bi nevi cyclocross havası vermişler sanki. Aynakol tek diş, lan bari iki tane koyun di mi. Rubleye bakıyosun eski tip vidalı bi ruble, en küçük dişli 14, en büyük 34, megarange. Yokuş desen aynakol yüzünden zorlar, hız desen 14'lük rubleyle 48'lik aynakolla o da olmaz. E ne anladım ben bu işten. Bu takım taklavata fiyatının 800 lira filan olması lazım, ama o da ne, 1200 lira yazıyor. Dalga geçiyorlar resmen. Tamamen anlamsız bir bisiklet. Ne olduğu belli değil. Sırf dropbar'lı bi bisikletim olsun derseniz alınabilir, onun haricinde bi halta yaramaz. Aha da söyledim.

Geri