Bu bisikleti bugün gördüm, ilgimi çekti. Bende Sportive 224 var. Şehir içinde ve yüklü turlar için yeterli bi bisiklet, ki zaten değiştirmediğim yeri kalmadı gibi. Ama arkadaş ne zaman yanımdan geçen bi yol bisikleti görsem öyle özeniyorum ki o aero pozisyonuna filan, uçan kuş misali geliyolar bana. İstiyorum ki benim arap atının yanına güzel bi tane ucuzundan bi ingiliz atı alayım en azından hevesimi almak için. Zaten iki büklüm sürüşe hiç alışık olmadığım için büyük ihtimalle fazla uzun yol yapamıcam. Ama yine de hafif ve hızlı bi bisikletle bi nevi performans sürüşleri de yapmak istiyorum. Belki ilerde clipless pedal filan. Neyse bu alet ilk bakışta güzel gözüküyor, fakat vites sistemi bildiğimiz yol bisikletlerindeki gibi fren kollarından değil, dropbar'ın drop olmayan düz kısmına koymuşlar. O bakımdan bu aletle performans sürüşü filan yapılmaz. Zaten drop barı kontrol etmek de baya zormuş, onu anladım denemek için mağaza içinde bindiğimde. Elini dropdan çek vites attır geri koy olmaz bence. Bu üzerindeki lastiklerle bi nevi cyclocross havası vermişler sanki. Aynakol tek diş, lan bari iki tane koyun di mi. Rubleye bakıyosun eski tip vidalı bi ruble, en küçük dişli 14, en büyük 34, megarange. Yokuş desen aynakol yüzünden zorlar, hız desen 14'lük rubleyle 48'lik aynakolla o da olmaz. E ne anladım ben bu işten. Bu takım taklavata fiyatının 800 lira filan olması lazım, ama o da ne, 1200 lira yazıyor. Dalga geçiyorlar resmen. Tamamen anlamsız bir bisiklet. Ne olduğu belli değil. Sırf dropbar'lı bi bisikletim olsun derseniz alınabilir, onun haricinde bi halta yaramaz. Aha da söyledim.