Teşekkür ederim. Onlar farklı model. Bunda zincir var ve ışıkları pilli. Vitesleride manuel. Teşekkür ederim denemeye fırsat bulamadım hala kardan dolayı karda ki deneyimi saymıyorum tabi.
Güle güle iyi günlerde kullanın
Bu modeli denemiştim çok keyif almıştım.
Şehir içi ulaşım için bence en iyi katlanır model bu. Cidden 1 sn sürüyor katlanması
Teşekkür ederim. Bende çok araştırdım. Dahon ve tern modelleri çok minik duruyor. Bu boyut olarak bana çok daha uygun oldu. Çok da sağlam. Ömür boyuda garanti
Evet ömür boyu garanti olayı çok önemli bence.
Ayrıca bagaj, çanta, sepet gibi aksesuarları da çok güzel Btwin'in.
Dahon'un hala ön sepet gibi aksesuarları gelmedi sanırım ülkemize.
İyi günlerde kullanın çok güzel gözüküyor. Belki ilerde kullanım tarzınıza göre 3 vites yetersiz gelebilir. Mayıs ayında katla gel katlanabilir bisiklet festivali var muğlada eğer oraya gelirseniz tanışma imkanımız olur belki iyi pedallamalar
@Burcuu
Artık dahonun çoğu aksesuarı türkiyede var. Mesela şurdan inceleyebilirsiniz benim gördüğüm bir siteden : (link)
Teşekkürler. Okuldan fırsat bulabilirsem gelmek isterim. Son sınıfım bitirme tezi falan var çok yoğun olacağım gibi bu dönem 3 vites bana yeterli gelecektir diye düşünüyorum umarım öyle de olur
İşte sadece birkaç ay okula giderken yokuş çekeceğim daha sonra yokuşla falan işim yok. Yokuş dediğimde zaten 3dk da geçilecek bir yokuş ve çok da dik değil.
Bende bu akşam siparişimi verdim. Bir ürün almadan önce oldukça detaylı incelemeler yaparak almaya gayret ediyorum. Yayınlanan bilgilere kişisel tecrübelere göre başarılı bir alet. Şehir içi ulaşımında faydalı olacağını düşünüyorum. Bisiklet elime ulaşınca bende tecrübelerimi paylaşırım. Yollarda buluşmak dileğiyle.
Alakasız olarak giriş yapacağım ama, B'Twin İstanbul adında facebook grubuna beklerim arkadaşlar. Hem birliktelik, hem de deneyimlerimizi paylaşacak daha fazla platform adına uğraşmaktayım. Biraz etraflıca bir yazı hazırlıyorum, katkılarınızı da beklerim. Tilt candır
@Ahmtgrgz kutu içerisinde herhangi bir çanta çıkmıyor değil mi, sadece bisiklet? Bu aldığınız çanta ile omuzda taşımak mümkün ve içinde bisiklet olduğunu anlaşılıyor mu?
@Atacan Emre
İçinden çanta çıkmıyor ekstra alınıyor. Omuzda taşımak imkansız kolu yok zaten. Bisiket omuzda taşınamayacak kadar ağır. Kılıfın amacı evde muhafaza ederken tozlanmasını engellemek yada balkonda yağmurdan korumak. Bisiklet olduğu anlaşılır tekerlekler tM kapanmıor
Merhaba, hayır ihtiyaçtan dolayı sattım hocam. Bisiklet güzel. Şöyle bir şey var bisiklet gerçekten şehir içi için. Uzun uzun yol yapılmıyor yoruyor fazlasıyla. Şehir içinde rahat rahat gezeceksin bununla. Bir de diğer taşınır bisikletler gibi minik değil malzemeleri baya baya bir sağlam yapmışlar kalın yani ağır oluyor